Isnin, 28 Februari 2011

:: Perlu ke buat pengiklanan kat blog?? ::

apa yang korang akan fikir kalo tiba-tiba ada orang sent inbox kat fb korang menyatakan beliau sedang mempromosikan tapak blog untuk disewadi blog beliau? murah ke mahal? sudah tentu la murah..dalam rm10 utk 3 months! wow! kagum..asal murah sangat dik non..ni kagum ni..xpe..kita skodeng dlu blog dia..kot-kot tawaran menarik..bole la jugak try kan..x salah :)



so pas skodeng, apa yang nampak ialah follower dia dalam 19 orang jerk..blog biasa je..maybe baru mula kot..tapi errr..tak rasa terlalu awal ke untuk buat tawaran sewa tapak blog tu?apa kelebihan kalo sewa tapak blog kat situ ek? patot kena fikir la dulu kan.. xpe la..x salah nak mencuba.semoga ramai la yang akan sewa yer...sama-sama kita doakan untuk beliau~..



amin

5 ulasan:

Izan Ishak berkata...

kena fikir2 dulu kot nak sewa ke tak... takpelah... berbaik sangka je~

Redbloodsnow berkata...

hehe..a'ah tuh la kan. semoga ramai yg akak menyewa :)

ardinihumaira berkata...

Amin..

;) sama2 kita support dia

::Budak Degil:: berkata...

einn ade dpt 1 mgs mcm ni kt inbox...org tu jumpe blog einn, then mintak einn jd pngiklan die...

xreti nak buat...ignore je...huhu

deAnza-wAnda berkata...

iklan?? i dun think so lahh..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...