Isnin, 28 Februari 2011

:: Jualan Runtuh di Alinac Shoppe..Percaya tak?? ::

semalam yong da janji nak tunjuk promosi jualan runtuh yang bermula hari ni kan? so inilah dia.beberapa produk & make-up utk hidangan mata anda :) hihihi

ada slim cream, mask muka, krim parut, krim jerawat dan lain-lain..so jika sesiapa teringin nak order..meh la jamu mata dulu..senarai harga ada di bawah ya :)







  1. PINK NIPPLE CREAM RM15
  2. NOSCAR RM15
  3. SLIM CREAM RM15
  4. STRECHMARK RM15
  5. NECK&BREAST RM15
  6. YUKI RM15
  7. BB CREAM RM15
  8. EASY OUT RM15
  9. NU FREASH MASK RM15
  10. NATURAL MUD MASK RM15
  11. KRIM JERAGAT RM10
  12. KRIM JERAWAT RM10
  13. COMPLETE MEKUP SET 85
  14. MINUS CREAM RM15
SEE..murah x? harga dari RM10 hingga RM85 jerk..semua x termasuk postage yer..so jika sesiapa nak order..bole isi form di Alinac Shoppe @ email yong di alinacshoppe@yahoo.com


Nota Alinac- yong rasa yong akan beli slim cream tu banyak-banyak hihihi

4 ulasan:

yangbaik berkata...

semua barang2 ni suci dan asli ker? Akak tanya jer jgn marah. Minat tu memang ada, sebab senang nak beli tapi taku nanti tak sesuai pulak dengan kulit muka nie... tq

AngahSayang2314 berkata...

hehehe buat stok

ardinihumaira berkata...

yong.. dni lom sempat wat review lagi hehe

deAnza-wAnda berkata...

wahhh...... best nih??

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...