Jumaat, 25 Februari 2011

:: mummy bukan ibu yong ::

oke la.sebab ada yang masih keliru@konpius dengan entri semalam.kat sini yong nak jelaskan la yer..mummy yang yong anta g hospital semalam tu bukan mama kandung yong..yong ni anak yatim.sudah kematian ibu kandung.da lama..about 14years ago.so sekarang ni yong menumpang kasih dengan makcik-makcik sedara and nenek je la..



mummy yang yong sebut tu sebenarnya adik kepada arwah mama yong.beliau da jaga yong dari kecik lagi..memang yong tinggal dengan dia da lama..so kalo jadi apa-apa sekarang..yong la kena handle..sebab daddy berada di kl..tak lama lagi mummy bakal melahirkan anak lelaki..tak lama dah tu..tunggu masa jerk..so yong kena berjaga-jaga..mujur da ada pengalaman bawak orang nak bersalin ke hospital.huhu..very suspen tau.takut beranak dalam kete je ah!


hope semuanya selamat! tak sabar menunggu kehadiran orang baru dalam family kami tak lama lagi.


7 ulasan:

Salmia berkata...

o0ooo..
mcm tu citenya..
sonok dapat baby :)

kakchik@ella berkata...

semoga selamat ye yong. seronok la akak dgr nk dpt org baru.

Encik Peluang berkata...

wow...dpt org baru dalam family...congrat..hehehe

Sedikit Tips Blog Kepada Blogger

Izan Ishak berkata...

sori ye yong...ingatkan mummy yong tadi. tp...apapun doakan mummy selamat melahirkan ye...k.izan plak yg tak sabar ni~

Redbloodsnow berkata...

OOO GITU CERITA DIA EA :)

Niza Romli berkata...

oo..skrg jelas sudah ;)

deAnza-wAnda berkata...

bestnye dapat baby...huhuhuu

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...