Ahad, 13 Februari 2011

:: lapar a&w lah..jom breakfast! ::

waa today korang cuti ek..mesti mood untuk bermalas-malas membuak-buakkan? haha..mood yong today agak baik dari semalam and kemarin.habis semua orang kena panahan jerkahan dari yong.pantang silap sket mula la nak meroyan :P

but..marah-marah yong ni pon..hati masih kuat nak masak memasak tau..semalam yong try buat macaroons (wlupon hampir tidak serupa dengan yang sebenar) dan puding triffle.. see..ai memang nampak bengis hahah but dalam hati ada dapur..suke je ha nak masak macam-macam but yong x suka diganggu.if tekah diganggu..dapur itu akan ditinggalkan begitu sahaja..malas nak tengok..baran ni tau...hihi

so pas godek-godek  gambar lama..ternampak la gambar makanan yang satu ni..


ada rasa terliur tak? sedap kan air rootbeer ni...nyum..nyum..oke idea da kering..nak p sarapan sat.

tata

8 ulasan:

bun_nee berkata...

dah lame xmam situ.. alaaa.. teringin la plak

ardinihumaira berkata...

kalo tunjuk gambo ni kena lanje dni hik3

Nora Shahaira berkata...

sabar no...rasa nak marah gak pi klik la pape yg patut kat blog akak nora nun ya...

eT berkata...

wahhh...bf a&w ker??class yong...hehe

Lelord berkata...

hehehhe akak bekpes mee gian jek

niDa berkata...

yong saje je letak gambar mknn di kala lapar.. hahaha

jeBateja berkata...

Fuyooooo.....nak le tgk puding trifle....nak le tgk...nak le....

sue berkata...

nak jgk...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...