Ahad, 13 Februari 2011

:: keje nak ikut orang jerk..pasni orang terjun gunung...yong pon nak terjun lah?? ::

tadi yong bersuara kat abg halim "abe, ipad mahal x eh? nak beli la..sebab yong tengok supplier contact lens yong pakai ipad..macam best jerk..dia tunjuk kat yong.."


abg halim balas "hang ni..dia pakai kuli, hang nak pakai kuli.dia pakai ipad, hang nak pakai ipad.pasni dia xpakai seluar.hang pon xnak pakai seluar la????"


terkedu sat.."alaaa..oran nak beli jugak.mahal ke tak?? abe balas "3ribu!" gulp


yeke dia ni? 3ribu ke harga dia..siyes yong xtahu brapa harga ipad.tapi yang pasni yong nak la beli ipad tu..mcm stylo jerk kan? huu..nak jugakkk.nak jugakkk


pasal abg halim cakap tadi tu berkenaan my supplier la..dia keje kat rumah je.siap ada staff lagi aww..tu yang yong pon kalut nak carik staff jugak..hahahha nak ada staff kang xleh bagi gaji pulak naya..kan?


so now yong masih bekerja berseorang..tengok lah nanti if perniagaan da maju sket.bole la amik staff kan? tak gitu?


from goggle

nota alinac-nak ipad sekarang jugakkk!!!

6 ulasan:

Uchi kay-f @hmad berkata...

saya ade csi ipad rm rates 2k je..tapi kena pndi loophole lah yong..

SyUhAdA berkata...

nak ipad jgk yong~!

eT berkata...

Yong,ipad ni ikut pakej.kalo paling basic xsampai 2k pon.kalo amik 3g + wifi yg high Gb dekat 3k gak.huhu.

kay_are berkata...

mahal tu ipad.. x mampu g nak beli.. T_T

entri selingan: utang ari tu

http://kazreal.blogspot.com/2011/02/ben-as-my-rat-lab.html

jeBateja berkata...

Err...kita yg buta IT ni nak tanya....banyak faedah ke beli ipad ni....???...utk bisnes lah....ahakz

ardinihumaira berkata...

bestnye yong nak pakai ipad.. :) Gooluck yong!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...