Rabu, 23 Februari 2011

:: Baskin Robbins | yong belanja tok makan aiskrim ::

lepas pada makan ayam penyet lunch semalam..yong & tok pergi la jalan-jalan shopping sket2 kat JJ perda.then after tu, nak ler balik sebab tok da penat berjalan hehehe. sebelum balik tu yong belanja tok makan aiskrim..yong suh tok pilih nak  makan aiskrim apa tok nak..then tok pilih aiskrim yang mula-mula tok nampak depan mata. :)



 ini la tok yong..sweet tak? hehe da lama tok nak makan aiskrim ni.cuma tok tak tahu apa nama dia.sekali tu yong ingat aiskrim wall..yong pon beli la yang rm8 tu..tapi tok cakap bukan yang ini..alahai salah la pulak..tok cakap aiskrim tu warna purple..aik? ada ke aiskrim wall kaler purple..adeh..pening pk..



nak pilih yang mana satu ni ek..last skali amik yang biasa jerk


waaa macam-macam ada..xtahu nak pilih da ni



nampak?suka je tok dapat aiskrim ni..hehhe..candid sket..nyum nyum..yong cakap yang ni ke tok nak? tok cakap "haa yang ni la tok tengok dalam tv tu" hahahhah alahai..pengaruh tv la pulak kan..


yong lagi la happy bila dapat aiskrim..pemakan aiskrim tegar nih!

jom makan aiskrim lagi :)

8 ulasan:

kakchik@ella berkata...

baru mkn eskrem ni ahad lepas. sedap dan terbaik la dik.

tomatokering :) berkata...

nyummy2 ! bile nak belnja eskem ni? :P

ehh yong selalu ke trun jj perda ni ? awt tak habaq ? :)

Mohammednajib berkata...

memang best basskin robbin ni,cumer harganya agak mahal

CIKPUANHADY berkata...

shedappnyer br..ni yang buat tak sabar nak balik nih..

Jom skodeng :Yang best mengenai Swiss

izyanty collection berkata...

kemarin baru je lalu kat jj sebab nk p balai polis yg dkat jj tu, tp tak singgah jj pun time keja.

::Budak Degil:: berkata...

einn still was2 dgn aiskrim ni, since ade berite pasalnye 5thn lepas.. tp xtau la kepastiannye..tu yg xberani try tu..hehe

ardinihumaira berkata...

suap dni semangkuk tu yong hehe

deAnza-wAnda berkata...

bila nak blanja wanda pulak ni yong..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...