Khamis, 13 Januari 2011

:: sapa suka makan??

ha tudia..ramainyaaa..hahha ala kalo x suka pon memang kena makan juga kan? so kali ni sapa yang suka makan sila la p join contest kat Nuffnang..contest ni macam besh aww..lebih kurang macam amazing race la mcm tu...sapa nak join????
syarat nyer yong copy jerk


Date: 15 January 2011 (Saturday)
Venue: Modesto’s, Ground Floor, Capital Square, 7 Persiaran CapSquare 50100, Kuala Lumpur
Time: 8am-7pm
 (all participants must register before 9am)
Dress code: customized “The Maxis Om Nom Nom Race” T-shirts will be provided





ha..nak tahu selanjutnya sila la klik sini

5 ulasan:

Shag berkata...

Yong tak masuk ke?

Tahu tak, tahu tak? KFCM dan Elia KAHWIN ??!!

Nadia arRumaisha berkata...

memang best tapi dekat kl tohhhh...jauh plak nak pi...

ardinihumaira berkata...

aaa tak aci wat kat KL je. habis orang tak duk KL memang tak merasa aaa benda2 gni. sob sob

Uchi kay-f @hmad berkata...

Yong masuklah....;p

rizaros berkata...

salam pkenalan.. dh follow awk.. nnt follow kita lak yer, leh sharing2... rizaros.blogspot.com :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...