Rabu, 12 Januari 2011

:: promosi mengejutkan anda pagi ni?? ::

 hello..jumpa di dalam segmen promosi blogshoppe sendiri..hahaha..so hari ni yong nak promosikan beberapa barangan di Alinac Shoppe la yer..ada yang sudah tak availble yer..sebabnya barangan set tu da habis stock..so xdapat da la nak jual..jadi kepada yang nak order barang tu..kena email yong dulu ek untuk confirkan barang tu ada ke tak lagi... oke jom layan :)


  • KRIM JERAGAT
  • RICE MILK SOAP
(MEMBANTU MERAWAT KULIT WAJAH YANG BERMASALAH JERAWAT DISAMPING MENCERAHKAN KULIT)
MEMBER
RM30 - Peninsular /Sabah/Sarawak

NON-MEMBER
RM33 - Peninsular/Sabah/Sarawak

  • KRIM JERAWAT
  • ASANTEE TAMARIND SOAP
(MEMBANTU MERAWAT KULIT WAJAH YANG BERMASALAH JERAWAT )

MEMBER
RM30 - Peninsular /Sabah/Sarawak

NON-MEMBER
RM33 - Peninsular/Sabah/Sarawak


  • PINKY LIPS
  • PINK NIPPLE CREAM
(SET KHAS UNTUK MEMILIKI NIPPLE DAN BIBIR KEMERAH-MERAHAN)

MEMBER
RM33 - Peninsular
RM36 - Sabah/Sarawak

NON-MEMBER
RM36 - Peninsular
RM40- Sabah/Sarawak

kalo ada yang berminat..jangan malu-malu..email je yong oke di alinacshoppe@yahoo.com :)

3 ulasan:

izan_cute berkata...

opocot terkejut! hehe...gurau2 pagi ni yong... nice promotion tu =D tgh usha2 lens lagi :)

Uchi kay-f @hmad berkata...

hi3 lucu bce komen izan_cute...

adeh mmg terkezut ni..sampai shock H tue ...

ardinihumaira berkata...

hehehe...
scrub tu dni nak tau yong. ngah cari barang lagi kat blog yong. t dni gtau sekaligus tau :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...