Selasa, 18 Januari 2011

:: Pisang Goreng Panas ::

korang nak tau.patut lah yong rasa gelisah len macam je kemarin sebelum lancarkan promosi besar-besaran semalam..dah agak..sambutan nyer bole tahan..lens yang dijual rm30 tu paling laris..sampai pening ha kepala yong ni nak buat semua kerja..


but abe halim ni bukan nak paham..saja nak kasi orang sakit hati..hope today dia dapat bantu yong p pos barang customer.ada yang supplier yang tolong poskan..lega sket..kalo tak.cemana yong nak handle semua..tangan ada dua jer ni..mana nak reply komen, nak reply email, nk check stock..waa..semua haku kena buat..pasni kalo dah kaya sket..bole la amik staff..hahhaa..oke berangan tu kira azam la yer..tahun ni azam semoga Alinac Shoppe dikenali serata Malaysia..bole la tu ya? Usaha tu penting..! semangat dah ada ni.jangan semangat turun da ler..


oke..ada sapa lagi nak order lens? sila email yong oke! alinacshoppe@yahoo.com


Nota Alinac-xsempat nak BW banyak-banyak..yong slow-slow je BW ke rumah korang ya..slow and steady nih! hehehe

6 ulasan:

AngahSayang2314 berkata...

rezeki yong

kakchik@ella berkata...

InsyaAllah Yong. Akak tengok Yong rajin, insyallah 1 ari nanti Alinacshoppe akan dikenali ramai.

ijatnuar87 berkata...

heheeh...bagusnyer...moga2 perniagaan yong makin berkembang.hehehe

Uchi kay-f @hmad berkata...

lah ingat citer psl pisang goreng hu3...apepun smoge murah rezki iyer Yong!

Amirrah Zawani berkata...

murah rezeki yong :D

eT berkata...

ingatkan ada jual pisang tadik..hehe

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...