Isnin, 24 Januari 2011

:: mood kawen je skg kan? napa MOOD tak datang sini?? ::

orang lain beria-ria nak kawen..yong belum sampai seru..tak rasa nak kawen pon.padahal sebelum ni gatai sangat kan! hahaha

so ada macam-macam tema leh pilih bila kawen nanti..yang paling yong suka yang temanya MERAH SEMUA ni lah..syok woo..nak letak bunga hidup jugak lah dalam bilik..wangi n nyaman jerk rasa..

pastu muka pulak nak mekap lawa macam rozita che wan..opss kenapa tak macam ayu raudah je ?hehe..mana-mana jela..asalkan lawa n chumil gitu.masalahnye ko chumil ke yong? bole muntah orang baca statement nak chumil tu.hikhikhik


pape pon..ada kenduri kalo bole nak p..pastu nak dok kat meja VVIP je oke..malas nak beratur untuk amik makanan.amboi.berlagak gila..sapa baca ni mesti x jemput yong p kenduri depa.hukhuk..melawak ja ehh..oke? xpe je nak kasi dok mana-mana pon..makan bersila pon ceq oke ja :)

hari ni masih tak sihat...macam keracunan makanan je yong..orang lain da oke.yong je masih sakit perut.apa kes sampai 3 hri ni..adoi..see picture above tu? bibir yong pecah habis kan? sekali gosok bibir..merambu darah keluar..eeii geli kan? muka chumil da .bibir lak wat hal..:p bole terima statement ni? 

bye..


apa motif entri ni? merapu ja rasa..tak kisah lah! :)

13 ulasan:

Uchi kay-f @hmad berkata...

hu3 rozita che wan..aduhai...tak tidu mlm lah gamaknye mlm ni...oh cik ita...hi3 <---lariii

AdiaLuze berkata...

Takpela yong...bibir pecah pun tetap maintain chumilll....ahakss

Semoga cepat sembuh !!

Mr feckry berkata...

yong ape yang lu tnggu

FariehanIbrahim [LBC] berkata...

muka chumil da .bibir lak wat hal..:p bole terima statement ni?

haha! bole. muka kamu suwet jerk. xD
btw, jaga leklok bibir tu, cian. hehe

intan yanna berkata...

hahahaha..cumey aih kwn ceq nih! sapa kata xcumey??habaq mai..

Kalamhati berkata...

memang chumil adik akak sorang ni..hehe

Wawan3y. berkata...

lama xjejak sini, busy, huhu yong, jemput la ke rumah 6 feb neh, abg kawen, umah dkat jer kat area bakar arang tepi skola che tom tuh

pink berkata...

yong.... pink nak bagi satu tips untuk bibir yang kering dan mengelepas..
dulu pink pun mcm yong juga...
pink cuba mcm2 produk tok ok kan bibir pink....
tapi still x ok...
last cara ialah pink pakai vaseline intensive care ia diperbuat dr 100% pure petroleum jelly... alhamdulillah ianya oklah... amal kan setiap pagi ataw setiap kali diperlukan..... bagus yong... cubalah...

pink berkata...

yong cubalah guna vaseline... dulu pink pun bibir mcm yong taw....
mcm2 produk pink guna... tp x k juga..
last2 pink cuba vaseline intensive care ialanya 100% pure petroleum jelly.. amalkan setiap pagi ataw setiap diperlukan... insyallah ok...

E.d.Y berkata...

amboi...nak vvip tu...

ijatnuar87 berkata...

hehehhe...dah tak lama la tu yong,pukul kompang la lepas nih,hehehe

ardinihumaira berkata...

comelnyeee! shawl tu comel jugak... yong comelllll!

::Budak Degil:: berkata...

woh..nt kwin jgn lupe jmput einn ye.. :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...