Isnin, 24 Januari 2011

:: gambar Ayu Raudah and Rozita Che Wan..korang ada? ::

hikhikhik..pergi memana blog..asyik gambar yang sama jerk..xde ke posing macam lain sket? ceaaa..saja la nak tunjuk haa pic dari yong pulak...nak tengok?ala..sket je haa ada.. layan lah sat naa..suka tengok muka depa ni..terutama akak rozita.asal dia lawa sangat haa..jeles ah!

 see..lawa ke x lawa meh habaq sat kat ceq? tu baru sipi2 ja tengok tu..isk..isk..

 alahai..dok pikir apa tu ayu? sweet jerk nengok muka dia..nak mekap mcm tu gak lah..hehhe


 manih nya la senyuman..:p kalo yong? manih jugak ka? *perasan!

lawa banget! isk..mana lagi picture nyer ek..yg ni je siap edit..yang lain simpan dalam laptop je..kedekut nak kasi korang tengok.*bole gitu? hahahha


semoga muka yong nanti se suwitt muka dorang..tension ah tgk muka dorg manis jerk.hahhaha..all picture kredit to my jiran..kehkehkeh..next time p la join kenduti artis lagi naa.. :P

17 ulasan:

reentartnenas berkata...

ya allah.indahnye ciptaan tuhan. memang rozita che wan tu chantek. mmg chantek. cuma seksi je :p tp tetap chantek!

bun_nee berkata...

ohh akak peminats etia rozita.... hehehe thanks ya bg entry ni.. cun!!

mahirahkamal berkata...

rozita che wan tu memang beautiful sgt. ish kita perempuan tgk dah melopong kalau lelaki camne lah

deAnza-wAnda berkata...

lawanyer yong.... i like it too...

izyanty collection berkata...

rozita che wan gak paling sweet, kalah seri pgantin ayu raudah heheh

mekar berkata...

Haah, ada lain sikit posisi gambar ni dari blog yg lain sama aje sumer.

Mekar jejak kasih sb anda follower blog lama mekar dulu. Jemput singgah..!!

Amirrah Zawani berkata...

dorang memang sgt cantik... :D

Uchi kay-f @hmad berkata...

Yong ..jujurlah che rozita tu mmg cantik!

♥CIK SHA♥ berkata...

cantiknye rozita che wan...

hana berkata...

die mmg cantek sgt..
tp seksi gak la..
=D

Katak Gomok Sulie berkata...

wahhhh......cantik! 2 pompuan tgk, klu laki nengok, huh....haha...

LurvelyAmiera berkata...

wah...chantek na...^_^ nak jgak...yong da join heartbeat 2..??mcm mane 2, miera ngat nak join tp tak pndai lar...^_^

mia berkata...

huwa..mmg cantek btol kan rozita tu..mia pnah jumpe..mak oii..mcm baby doll muke die tau..

ijatnuar87 berkata...

wah...yong g sendri ker?cantik dier kan...heehe

tomatokering :) berkata...

sangat cantekk :D kak yong bila pulak ? ekekkeek

peGuaM_BiSaYa berkata...

kak yong..nak culik gmba..hihihii

ardinihumaira berkata...

:) rcw lawa betul. tenggelam pengantin hehe

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...