Isnin, 24 Januari 2011

::Contact Lens Rm30-Rm40..yang ni jerk tinggal..sapa nak?? ::

helo sayang semua..apa khabar ya? semangat tak hari ni pergi kerja? mesti la semangat ye dak? if x semangat pon..buat-buat la semangat..hihihi

so today..last untuk promotion Lens ya utk harga rm30 dan rm40..kalo ada sesiapa yang nak..bole lagi roger yong..last order dan last buat payment..so esok yong bole pos jerk.ok?

haa..antara warna yang tinggal ni jerk.sapa nak bole btau yong secepat mungkin oke! siapa cepat beliau dapat.tak gitu? jom layan dulu



 PEARL VIOLET



 CHERRY 3 TONE GREY

CHERRY 3 TONE BROWN

 ELEGANT BROWN

 ELEGANT GREY

PEARL GREY


 CHERRY GOLD 

SNOW GOLD

jika ada yang berminat..sila email yong di alinacshoppe@yahoo.com secepat mungkin ya :) thanks

2 ulasan:

deAnza-wAnda berkata...

ni jer ek y tinggal...

kakchik@ella berkata...

cantek arr yong. Ni yg bole buat mata nampak besar tu eh?

kalo betul nak la 1 sbb mata akak ni sepet sangat. hihi ..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...