Selasa, 25 Januari 2011

:: Solution untuk contact lens pon yong ada jual yer ::

haa.adik-adik..abang-abang..kakak-kakak semua..ni nak habq sket la naa.promotion lens yong tu da tamat naa..so thanks la kepada yang sudi beli tu..tak sia-sia kerja yong bekerja keras selama beberapa hari ni tau..BUT masih ada beberapa lens yg berharga rm30 yang masih tinggal sisa.maksudnya ada lagi stock ler..if ada sesiapa nak..bole roger yong yer..email senyap-senyap.hahha ni email yong oke! alinacshoppe@yahoo.com

selain lens.yong juga ada jual lens case dan solution nyer..yong jual jenama ini ya


Solo Care Aqua..harga rm18 je utk ahli Alinac Shoppe dan untuk bukan ahli rm20..belum masuk pos je ye..so kalo ada yang nak lens skali ngan solution nyer..mmg dialu-alukan ya..ada je stock haa..

oke bereh..now selamat malam :)

2 ulasan:

kira kekuri berkata...

woow~~kira bru jew bercdang beli cntact lens..tpi still xda solution..huhuu

ardinihumaira berkata...

nak beli cl tapi masih keliru nak pilih warna.. hehe.. pes time ni... nati yong pilihkan ey

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...