Khamis, 6 Januari 2011

:: Giveaway Edy:Awak Busuk ::


wah..kena tag dengan kak ayu..baru tersedar dari lamunan..so pagi-pagi ni blur xtau nak update apa maka haruslah buat tag ni ye x? ok juga sesekali join GA.mcm besh ni..hadiah kemain gempak..jom join..

Korang hanya perlu :
1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
2. Jadi follower blog ini...
3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu...
4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni...

Itu sahaja..mudah kan??mmg mudah tapi jangan ambil mudah...

Apa tunggu lagi..
sesiapa pun boleh join...
tak kira anda dah menang sebelum ni, anda masih berpeluang untuk menang lagi...

Tarikh Tutup : 11.59AM pada 12/1/2011
yong nak tag

9 ulasan:

nora berkata...

awak busuk

ape? noa baca title contest tu je
lalalalla

eT berkata...

akak pon baru join pg td..hehe

E.d.Y berkata...

Thanks sudi join GA ni..good luck..ternyata, anda mmg busuk.eh..tak tak...anda wangi la..hehe...:)

Nadia arRumaisha berkata...

yong, semoga berjaya tau...

azzey berkata...

alinac: semoga berjaya ye..:)

ijatnuar87 berkata...

smoga berjaya...nak join gak la,hehehe...yong menang pompuan punya,ambe menang laki punya ek,hehehe

SyafiqaNabila berkata...

thanks for the tag. dah join hehe

http://syafiqa-belle.blogspot.com/2011/01/giveaway-edy-awak-busuk.html

ardinihumaira berkata...

Goodluck yong!

alinac lover berkata...

nora-haip..haip.!!! hahah

et-sapa la pemenangnyer ye.yong kot..perasan..hehe

edy-thanks :)

nadia-thanks ya..join la juga :)

azzey-thanks ya

ijat-jangan lupa join yer

iqa-welcome dear

dni-tq darling

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...