Khamis, 6 Januari 2011

:: body scrub..ada sesiapa nak?? ::

helo semua...hari ni kat Alinac Shoppe ada promosi baru tau..da tengok ke blum? yang pasti harga semua dah murah habis yer..nanti yong buat review satu-satu produk ya..macam biasa la..kasi orang kenal sket produk apa tu kan..so hari ni yong nak lelong sket la..body scrub ni..kot-kot ada sesiapa nak beli bodi scrub kan..rm10 je yong jual..yang ni scrub tamarind+honey..bottle nyer reject sket sebab ada kesan kena massage oil masa kat soa dulu..sebab tu jual murah-murah je ni..x digunakanlagi yer..

lulur di bole gantikan sabun..so masa mandi x payah nak pakai sabun da..pakai je scrub ni..masa nak bilas..ha tengok la buih-buih keluar..syok kan? ada sesiapa tak pernah scrub badan??

LELONG RM10 JER

6 ulasan:

pink berkata...

murahnya i nak.... apa fungsi dia untuk memutihkan sekali x?

kakchik@ella berkata...

Akak suka scrub tp stok byk lgi .. sedih ni sbb yg yong jual ni murah.

si para para berkata...

err mmg tak pernah guna pun benda tu..sabun pun kadang2 miss..hehe
baik utk wanita je tu kan..

Wan Gerrard berkata...

hmm murah2, cepat beli =P

alinac lover berkata...

pink-inbox je i nnti ek

kakchik-hehe akak mmg suka g spa xpe

si para para- lelaki pon bole la

wan- heheh...jom2 beli

ardinihumaira berkata...

wah menarik ni.. awww awww

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...