Selasa, 18 Januari 2011

:: FROSTY DELIGHT : ni la Kedai Aiskrim yang yong cakap tu!!! ::

Korang ingat tak ari tu yong ada p bli aiskrim Lychee Blue.. kan yong lupa apa la nama kedainyer kan..akhirnya selang beberapa hari lepas tu yong p lagi weh..tapi ni kedai cawangan lain ler pulak yer..kedai aritu kasi aiskrim sikit! kedekut tau..mana bole sket je kasi.bayar sama juga..huh!

so hari tu yong and adik yong p la tesco semata-mata nak p bli aiskrim ni..kali ni xde da beli Lychee blue yang manis macam nak kerat kaki tu..but we all beli manggo yoghurt (betul ke eja ni)..yang ni rasanya siyes nyum2.aiseh..rasa nak je drive kete terus p kedai tu.hahahha sedap sangat..

nama kedai ni FROSTY DELIGHT..tempat korang ada tak kedai ni? takda? oh..kat tempat korang ada kedai yang lebih mahal..pendek kata lebih sedap kan.ni jeles ni... T__T...yong ni pemakan aiskrim tegar tau..time subuh makan aiskrim kira suka da tu..hahhaha

bawah ni menu dia ya..ada smoothie.ari tu xde pon.menu baru ni..macam-macam pulak dia tambah.habis la yong nak try semua..hahahha


yoghurt pon ada macam-macam perisa..uh! tak tahan da ni. :p
lastly beli ni la geng..manggo nyer perisa..tengok la..sedap kan? jom makan!


Nota ALinac-korang dinner apa jerk ye?

12 ulasan:

cik EPAL berkata...

wahh cam sedap je. katne mende ni? tesco ke?

mamaqari berkata...

nampak sedap giler...bp hinggit yg yong punyer nih???

Amirrah Zawani berkata...

tak penah try lagi..
lepas ni boleh lah cuba :D

Rara Farah berkata...

terliur..sobs...berpantang mkn eskrem..lame giler xmakan..waaaaaaaa

princess fairy fer berkata...

kat hane nie yong ???
nak jgakkkkkkkkkkkkkkk :D

Uchi kay-f @hmad berkata...

ala Yong buat urg jeles je kan manggo tue !!!

Wan Gerrard berkata...

jom mkn, kamu belanje :P

deAnza-wAnda berkata...

salam yong wanda dah submit form taw.. yong email no tel yong ek.. n payment details.. wanda nk bank in..

ijatnuar87 berkata...

wahwahwah...sangat sedap itu aiskrim maaa...

deAnza-wAnda berkata...

yong order banyak nie... xder diskaun ker?? heheh

niDa berkata...

sedap nye yong.. tgh diet ni cmne nak mkn.. uhuhu~

Ilhamny.com berkata...

yong kena letak skali kat mana location tu..bru senang kami2 nak serbuuuu...hehehe

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...