Selasa, 11 Januari 2011

:: cuba teka berapa harga nya?? ::

actually ni baju kawan yong..dia sent ke hp yong sebab nak mintak tolong yong belikan tudung untuk dia..dia nak pergi dinner tapi baju beli last minute..tudung lagi la tak sempat nak beli baru..mujur la yong sudi tolong dia..lawa lak tu tudung yang yong belikan untuk dia..

haa.cuba teka harga baju ni..baju ni kawan yong pakai dengan inner..so takda la nampak seksi sangat..selendang rambu ramba yong belikan juga untuk cover bahu dia tu.hiks..bijak gak yong ni.dia nampak sangat cantik tau.tengok harga baju ar.memang cantik sangat harga dia..hahha..yong sure xmampu... T__T

ha tunggu apa lagi..sila teka ya :)

12 ulasan:

Uchi kay-f @hmad berkata...

dalam RM 120 kot...;p

EiJa ZaQuaN berkata...

mmg cantik dress ni..
ermm..berape agaknye..agaknye RM239.00 kot.

SyUhAdA berkata...

mhl ke?
erm..RM250 ke hrganye?

ardinihumaira berkata...

ohhhhh yong. berapa harganya. sangat anggun :D

Zala Wajik berkata...

ni mesti dapat diskaun so rm50. gyahahahha

alinac lover berkata...

kf-maaf anda salah..hahha

eija-sudah hampir da tu ya

shuhada-lagi2 makin hampir

dni..harga nya dalam rm300 juga.heheh

Kalamhati berkata...

lawanya..duit pun lawa..hehe

kakchik@ella berkata...

399 ke yong?

♥..cik_mas..♥ berkata...

giler mhal!! rm300..huhu...buat makan dah 1 bulan kenyang..kalo student la.. :P

Uchi kay-f @hmad berkata...

tetetetiga ratus? hu mak aik...!!

atiqa aris berkata...

rm85 kot.

mamaqari berkata...

mak aii..mahalnyer..x berbaloi klu pki sekali jer..heheheh

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...