Selasa, 11 Januari 2011

:: IN BLOOM REESE WITHERSPOON kini jadi milik YONG!!! ::

Alhamdulillah..berkat kesabaran (cewahh) dapat juga yong dengan barang ni..syukur..barang apa?? yong order perfume dengan ini..namanya  IN BLOOM REESE WITHERSPOON.. excited betul yong bila dapat tadi tau..suka sangat..bila buka je parcel..haa tengok ada shawl free aww..best x? dapat katalog avon pulak dengan card blog dni yang comel :)

 kalo korang? suka tak order satu dapat banyak barang macam ni? peh..ai loike wokeh! muah utk dni..hikss :p
ha ini la  IN BLOOM REESE WITHERSPOON tu.. bau dia sangat la lembut..semerbak..sesuai la dengan jiwa ai..hahahha..ai kan lemah lembut..yeke? masalahnye tak kot..hahaha..korang pakai perfume apa ek? meh ar share sket...




Nota Alinac-pertama kali beli perfume macam ni guna duit sendiri..selalunya rembat je yang mummy punya..:p

6 ulasan:

izan_cute berkata...

wah,wangi sampai ke sini ha..hehe

akak pakai estee lauder pleasure dgn davidoff echo =D

cantik shawl free tu..bestnyer =D

Nadia arRumaisha berkata...

yong, wangi tak bau dia...nadia kai out spoken by fergie... nadia berkenan gak ngan botol bloom reese ni....

Uchi kay-f @hmad berkata...

hi3..wah2 sukenye Yong...psst Yong lemah lembut ala2 mashmallow ke? hi3..;p

ardinihumaira berkata...

Alhamdulillah dah sampai :)

yong.. shawl tu kita kembar tau ^__^


hehe...

alinac lover berkata...

kak izan- hehe..mesti la best..free plak tu..sungguh asyik.hahha

nadia-wah.dni pakai sama mcm nadia..best juga perfume ni tau

kf-haip! ada pulak gitu..haha

ardinihumaira berkata...

hehe..
pssstt.. yong boleh tengok sendiri harga dia dalam buku tu :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...