Isnin, 31 Januari 2011

::berjaya shopping at bundle! yay!!!::



alhamdulillah. setelah beberapa bulan x shopping kat bundle, akhirnya semalam yong berjaya qada' shopping sepuasnya. banyak helai juga baju yong beli.siap belanja adik and abe halim lagik weh. tu pon total bru rm80 gitu la.



kalo shopping kt dalam supermarket rasa xdapat la nak shopping banyak-banyak helai. rm80 tu maybe dalam dalam sehelai dua baju jerk. kan?



so proses basuh baju da selesai.japg nak p sidai jerk.now semua baju tu ada dalam rendaman softener yang macam minyak wangi tu.kekeke mahal weh softener tu..baju bundle kena special sket basuh.. so kasi wangi lebey sket. :p



today xtau apa plan lagik. maybe keluar jalan-jalan atau dok je kat rumah.korang apa plan? masih bekerja lagik ker?



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

7 ulasan:

kakchik@ella berkata...

oke ke yong beli baju kat bundle. akak kat opis lagi ni yong, yong dah p bersukaria dah. hihi ..

nadia ar-rumaisha berkata...

xberapa berani beli baju bundle...

Salmia berkata...

yep,
kerja lagi smpai rabu :P

bundle mana ni yong?

Lovely Bella berkata...

x pnah lagi shopping kt bundle.. huhu nak try a

d_tieah berkata...

Tak pernah lagi p tempat jual baju bundle ni..
Kesian tul lah..

Farhan Zulhusmi berkata...

bundel???betulah
...ckp psl bundle...lama xshoping sana...time muda2 dulu slalu lah....muda2???hehehe

tomatokering :) berkata...

hoho , tak reti beli baju bundle . wuwu ,

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...