Isnin, 31 Januari 2011

::cerita tentang bundle lagikk!::



oke kepada warga sungai petani..sapa nak p bundle meh ar roger-roger yong.bole kita p sama-sama.hehehe



tapi awas ya. sapa nak p bundle mestilah orangnyer berfesyen biasa dan bukanlah bertaste tinggi.kalo slalu dok shopping kat butik tetiba ajak yong p shopping kat bundle harap maaf lah. bukan x sudi.risau korang x berkenan je ngan fesyen bundle ni haa.



baju-baju yong kebanyakkan dari bundle tau. ada yang agak season.corak lama.xkurang yang pelik-pelik.so kena pandai pilih.yong selalu shopping kat bundle area pinang tunggal. semalam yong p dua kedai bundle.tu yang dapat beli banyak tu.satu kedai je da dapat beli beberapa helai baju. tambah lagi bila p kedai kedua kan. hehehe suka ai noks!



yong ni gadis biasa je yer. x pakai pon baju butiks bagai kecuali baju mummy jerk. kalo baju beli sendiri semua baju merapu.hiks.yela.baju bundle kan..kebanyakkan dari Jepun.jadi fesyen jepun lah :p betoi dak. mestilah merapu..



ciri-ciri baju yong pilih selalunya yong tengok dari jenis kainnyer.jarang ke tebal ke kain tu,pastu yong cari baju yang berlengan panjang, baju x berapa lusuh dan corak mesti ada bunga-bunga.(ciri-ciri feminin weh)so kalo ada ciri-ciri tu mesti yong amik punya.. selalunya baju gitu berharga rm5 je.if yong amik 8 helai. baru rm40 ye dak? tu pon semalam dapat sehelai baju free.bab free ni laju je yong pilih. kui kui..sapa x suka free meh habaq sat!



haish penat da bebel ni. yong kat balai trafik sungai petani.tunggu adik and abg halim bayar saman trafik.today last kan nak dapat diskaun separuh harga?so korang da bayar saman ke belum? jika belum cepat la p bayar.saman kitorang rm450 jerk.sket kan? hahahaha



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

5 ulasan:

~izan~ berkata...

akak pun ada jugak baju bundle..kalau pandai cari,dpt yg cantik2 kan..err saman ada lg tak byr huhu...

ardinihumaira berkata...

baju bundle yang lelaki banyak yang elok2... yang pempuan kena cari teliti sket... biasanya abah dni beli langsir kat bundle. hehe

eira berkata...

assalamualaikum..eira kene buat kajian ttg bundle ni..de info x sal bundle??mb sejarah bundle??modal?keuntungan?penerimaan orang ramai plak cmne??

Jem berkata...

tumpang tanya, bundle kat sungai petani ni kat mana?
saya tau kat sebelah KFC dekat clock tower tu ja. tapi kat situ mahal sangat.

ramai bagitau ada bundle kat area2 uitm kedah. tapi kat mana ha? tau dak?

nEa FleriDa / nIL berkata...

nak pegi2! jom kita pg kakyong =))

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...