Rabu, 5 Januari 2011

::beg make-up terpakai::



sebelum ni yong ada beg mekap yang kecil je..pastu tukar yang besar sket.. happy tau dapat beg mekap.. yang kecil je pon da happy. kalo dapat yang besar lagi la rasa nak melompat ye dak?



so dapat la beg besar sket dari yang dulu.. hati ni dah berbunga gembira dah..tengok2 tadi siang.. abg pejal kasi dua bag mekap yang lagi besar..mak aihhhh! suka nyer la yong tau.. suka sangat ni.esok upacara nak bersihkan bag tu dan transfer segala harta benda ke dalam beg "baru" dapat tu. walaupun dah terpakai.tapi masih elok kan? ko ada? kekeke takda kan? its oke..



yong baru je nak mula cari pengalaman mekapkan kan customer.bakal biasa je.takda la hebat pon yer. tapi stakat basic tu.. alhamdulillah la.. xde la mekap jadi badut pon.mekap muka sendiri pon rasa cam sooooperb jah.. hahahah perasan gilakkkk! :p kalo ada sesiapa nak belajar.meh la jemput ai.ai leh ajar yu tau.hikss!



oke la.. hope tahun ni semuanya smooth aja.. tapi da nampak beberapa masalah and trouble mable bakal melanda. yong harap sangat hati ni rileks je walaupon ada masalah berat.. tak nak da jadi minah slow..minah kelam kabut..rasa macam x cool ah..



Nota alinac-azam nak jadi minah cool der :p



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

5 ulasan:

Budak Kuat Nanges berkata...

wah, yong blh ajar ke? nk blaja mekap. kasi cover semua cela ni

Miss Izah Mohamed berkata...

i xde byk brg makeup.. so xperlu beg makeup besar2.. hihihh

ardinihumaira berkata...

dni teringin nak ada beg mekap ni.. eiii geram tengok mak andam bawak sana sini rasa nak curi hehehe

Redbloodsnow berkata...

whoaa! beso tue bag makeup. zie nyer sebeso kuman je...hehe.

fyna berkata...

nak jugak beg makeup hehe

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...