Rabu, 5 Januari 2011

::ada sesiapa nak cakap yong cantik lagi??::



see what happend to me? burokk bibir nyer.. ada sesiapa nak cakap ai still cantik dalam keadaan macam ni? siyes sadis tau :(



ni kes derhaka dengan lipstick ah.. dah memang alergi dengan lipstick sembarangan..tapi ehem biasa la kan. tangan ni gatai sangat. p amik lipstick cantik.p pakai kat bibir ni. macam ni la jadi nya.. oh. bila la yong nak insaf ni.. sekali pakai je tau dah jadi macam ni.kalo 2, 3, 4 kali pakai.. agak-agak jadi cemana la tu yer?



huaaa.sakit jiwa yong.bila la nak sembuh ni..buruk sangat ni..dah hampir seminggu da dalam keadaan macam ni.. masa mula2 dulu lagi ah teruk.abe halim cakap "yong, burokkkkk mulut ang yong!" (nyampah je kan bila org cakap gitu kat kita?)



nota alinac-tolong doakan boleh? semoga bibir ni cepat oke.



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

9 ulasan:

Weeda berkata...

sama la kita yong..alergik lipstick

weeda start kena masa raya hari tu..sama la bibir jadi macam yong gak..

sampai skang tak baik dengan elok lagi..waaa~

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

GKSB baru tau ada juga orang yg alergik dgn lipstik..

apa2 pon semoga cepat sembuh yer

Amirrah Zawani berkata...

amboi abg halim..
kasaq sgt aih bunyinya.. haha!!
semoga bibir yong cepat2 kembali sperti dulu na :)

Enh Ear berkata...

mcm ajelina..
huhu..
tak lama lagi ok lah..
sapu ubat ye

ardinihumaira berkata...

dni ngan lipstick ke barang mekap ape tade alergi. tapi kalo skincare je alergi sket... lagi satu losyen... pastu aksesori.. taleh pakai sangat. last2 memang tak pakai aksesori pon. jam pun kena bali yang mana tak kasi alergi. sob sob. kulit lokek kita ni kan.. geng dengan weeda sekali..

Redbloodsnow berkata...

alololo..cian yong. thats y zie sgttttt jarang berlipstik taw. sbb bbir zie jenis sensitive. if calit lipstick pun. kena pakai sejam dua je

pastuh basuh. if not..sure jd cam gnie..sobsobsob

AngahSayang2314 berkata...

yong kenapa leh macam nie??? angah harap yong cepat pulihhh lepas tue try guna veseline pasti ok

Rara Farah berkata...

erk?kak yong,cne ley jd camnie...pecah2 bbir tuh

alinac lover berkata...

WEEDA-sama jugak ek? xleh la nak pakai lipstick sembarangan kan

gksb-thanks ek :)

amirah-tau xpe..nak kena tenyeh ngn cabai mulut dia..hahah

enh ear- thanks ya :)

dni-leh geng la kita

zie-geng jugak! hehe

angah-vaseline pon sama..xleh pakai juga..huhu

rara-silap pakai lipstick nyer pasal la..xleh pakai yg bukan2..kalo pakai jd la buruk mcm ni

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...