Rabu, 5 Januari 2011

::Aiskrim goreng alinac::



taraaaa! see.. nyum2 kan? ini aiskrim goreng tau. ada bentuk bolat.and bentuk karipap. tapi pasni kalo nak buat. yong nak buat yg bulat jerk. sebab lebih tebal dan besar. kalo buat bentuk karipap tu kecik nau..x pueh den makan aww.



actually aiskrim ni yong da buat beberapa hari. da sampai beku da ha dalam ice box tu.. so atas permintaan tok. yong pon goreng la. jadilah untuk makan ber empat orang jerk..tapi x cukup.kekeke.



next time nak buat lagi.. korang nak try buat? goggle jerk ek.malas yong nak ajar. hahahah





nota alinac-x dinner lagi ni..nak makan apa ek... lapar je memanjang ni.



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

11 ulasan:

SyafiqaNabila berkata...

wowww ... biar benar aiskem??

IntanBerlian berkata...

wow sodappppppnyaaa. nak rasa yong. ceh yong tak nak share plakkkk.

Puteri Iqa Izyan berkata...

nakkkk.....


huhu

Mr feckry berkata...

mengidam gua tgk..

Citarasa Rinduan berkata...

tu dia,,
yong hebat sungguh kamu..
sekali memasak..pelik2 gitu

nie kak ayu bawa tag...
join yer
http://ruhayurazali.blogspot.com/2011/01/giveaway-edyawak-busuk.html

-telordibasuh- berkata...

wa xnampak cam aiskrim pon hahaa

alexa yussida berkata...

tak baik kedek ilmu yong!~hhahahha

ardinihumaira berkata...

yong! ajar dni buat ni plishhh :D

alinac lover berkata...

syafiqa-a.a..aiskrim ler tuh..hehe

intan-hahha nnti yong buat la entri.senang je pon

iqa- mai sni..leh makan sama2..hehe

feckry- haaa..leh wife u buatkan..mudah je ni

kak ayu-siap..da buat da..hehe

telor..mmg la..dah goreng jd mcm ni la

alexa-huaa..yola-yola..nnti yong tunjuk la cara nya

Azuan berkata...

aku ingat karipapbiasa aje nie..

izan_cute berkata...

sedapnyer...tp hujan2 ni nak tgk aiskrim pun rasa sejuk dah hehehe...tp time hujan2 gak lapar memanjang...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...