Rabu, 5 Januari 2011

:: Nak Shopping Shawl Pelangi?? mari dekat...mari rapat ::

yay! akhirnya berjaya juga yong shopping di Dini's Wardrobe..towkey dia sapa lagi kalo bukan blogger ArdiniHumaira.. yong beli shawl warna kuning tau ..nak tengok? nanti da sampai esok yong tunjuk ya...disebabkan yong kekurangan shawl warna kuning..maka haruslah warna itu yang dicari..

actually da jumpa shawl tu kat Sp Town ari tu..tapi saja nak shopping ngan dini..kena support maa kawan-kawan..baru rasa senang hati ni..

so ini antara shawl yang ada


lawa kan? gipsy gitu...aww ai loike!


so sapa nak order meh la klik sini.. 
anda pasti teruja!

8 ulasan:

Miza Yusof berkata...

cantik shawl tu :) nak terjah lah :)

ardinihumaira berkata...

:')
thank you for ur support, Yong!
sob sob.. terharu..


jangan lupa shopping di alinac shoppe juga! ^__^

fathiah berkata...

wow.. cantek2.... calourfulnye xde lg nih :)

miszlullaby berkata...

amboi...sakan yong memborong nih.=)

AngahSayang2314 berkata...

cantik la....

deAnza-wAnda berkata...

cun ar... i loike gak yong y gipsy 4 tuh...

ijatnuar87 berkata...

hehehe...rajin btol menambah stok jualan ek,hehehe

alinac lover berkata...

miza- a.a cantik :) sila.sila

dni-ngeh2...thanks!

fathiah- jom ah shopping sama

ml-ml pon suka shopping kan..hehe

angah-mmg cantik angah

ijat-ni tlg promote je ijat

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...