Sabtu, 25 Disember 2010

::ubat mulut guna di mulut la kan?::



salam semua. saja nak update simple entri ni.seperti yang diketahui umum..kebelakangan ni yong tak berapa sihat kan? dah la sakit mata. now tambah ulser pulak dah kat dalam mulut.takpe.sabar jelah :(



tadi masa titik ubat ulser dalam mulut.teringat sati kisah ni yang terjadi kat yong.



yong sebelum ni selalu juga guna ubat titik kat mata.macam eye-more tu la..so satu hari ni..dengan yakin nya yong amik satu botol ni and terus je titik ubatnya dalam mata.pastu tiba-tiba rasa.."eh,asal perit sangat mata ni?"..bila yong check botol tu.."cis! ubat ulser lah..asal aku titik dalam mata..???? huaaaaa"



pedih weh..hahahah very sengal kan? tu ha tengok pic kat atas..antara 3 botol tu.ada satu btol ubat ulser.sama je kan botol nyer? bole keliru tau.dah la jenis kelam kabut yong ni. skali ha silap titik dalam mata.memang cari nahas btoi.



aiya..yong macam-macam pengalaman dengan mata ni haa..dengan ubat pon banyak pengalaman juga. mujur tak jadi doktor kan? kalo tak..habislah pesakit silap makan ubat..



naya oiiiiii :p



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

4 ulasan:

princeduyong berkata...

hehe..sib baik ubat...kalau cuka getah camne... :)

ardinihumaira berkata...

dni pun kena guna eyemo ni yong... ngadap laptop nyer pasal huhu

Miss Izah Mohamed berkata...

OMG... bahaya tu... jgn careless lagi nextime.. ehhee

Sophia Rani berkata...

hahha... tu la yong.. pas ni u kene lebih berhati2 okeyh... nape tak try etak garam kat ulser tu.. hehe

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...