Khamis, 2 Disember 2010

:: sambungan OMG!!! Anak Luar Nikah??? ::

oke kepada yang da baca entri OMG!!! Anak Luar Nikah???  
jom baca sambungan nyer ek? sebab ada yang bertanya.tak perasan ke kawan perempuan tu mengandung?

oke macam biasa la kan..manusia kalo da buat salah..mesti la nak selindung.kalo da mengandung tu..dia mestila pakai baju besar-besar..tapi masa mengandung..pelik badan dia takda mengembang sangat..cuma nampak chubby je gitu...kira kalo tengok orang chubby dan dia tu macam takda beza sangat la..biasa je..tapi dalam hati ni mestilah ada kata-kata something kan? kau tahu jela..mulut yong ni kan jahat sket..tapi jahat-jahat pon yong ni.."siapa antar dia g hospital?" yong jugak tau..malu aku satu hospital weh..nurse senior2 tu dok mengata dia je masa kena isi borang semua.."sapa dok tahan telinga?" yong jugak tau!!!!

yang si "bapa" pulak masa tu mana tah lari..adoi..sakit je jiwa masa tu sebab yong je sorang kena handel suma tu..first time in my life.tapi takpa pengajaran mengajar kita kan?  hope dorang akan insaf..sekarang da kawen pon..ala majlis simple2 jerk..dan yong tak hadir pon majlis pernikahan dorang sebab yong ada kerja di luar kawasan..

pengajaran nyer..sila lah berfikir guna akal ya kawan-kawan.bukan guna nafsu..mak bapak suh belajar kat sekolah..yang kau pergi bercinta buat apa? hidup ni jangan menyusah orang lain..belajar agama bagi pandai sket.supaya tak terkeluar landasan~





sekian 








mukaku diconteng arang,
Alinac


1 ulasan:

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji berkata...

ramai org zaman skang yg buat perkara2 macam ni kan yong?..takutnye..mintak2 kita dijauhkan dari perbuatan ni la ye :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...