Khamis, 2 Disember 2010

:: Pandangan Tembus..errr korang nampak tak?? ::



Sunway Lagoon.

“Indah petang ini bukan Mat Gorn?” kata Mat Piah ringkas.
 
“Ya” jawab Bidin lebih ringkas.

“Bidin melihat dengan pandangan tembus…walaupun mereka memakai pakaian renang yang basah-basahan. pandangan Bidin bisa tembusinya”

Mat piah berbahasa sasterwi. Bidin dengar ayat-ayatnya seperti Agus Syafii. Matanya sedikit galak melampaui kebiasaan.

“Hang tau guna pandangan yang menembusi hijab fabrik-fabrik itu wahai sahabatku Mat Gorn?”
 
Bidin geleng kepala tanda tidak tahu.

“Tapi Mat Piah, aku rasa….. tak payah guna ilmu pun boleh tengok” Bidin menambah kata.
 
Mat Piah terpempan. Dia tersentak. “Bagaimana mungkin tanpa ilmu boleh menembusi hijab”

Bidin menjuih mulut kesamping. Seorang gadis memakai tudung hijam, berbaju hitam sambil memegang pelampung kuning berdiri tegak di tepi kolam.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

“Pakailah legging nipis. Baru senang kita memandang tembus!” kata Bidin sambil mengangguk kecil.
 
“Sekali sama warna dengan tudung daaaaa….” Kata Mat Piah mengesat air liur di hujung bibirnya yang kebasahan dek air klorin.








Nota Alinac-erm..sebab tu xleh pakai nipis2..jagalah aurat anda wahai wanita~

30 ulasan:

Daboo berkata...

OMG! memalukan kotttttttttttt.

hifazphat berkata...

seksi + seksanyerrrrrr (╯_╰)
sbb tu la jgn pakai legging..huhu

kisah transformer - http://hifaz-phat.blogspot.com/

Kancilbiru berkata...

buat malu saja....gilos...

muhamadsufian89 berkata...

nasib baik la ada pakai seluar dalam..kalau tak malu besar la pempuan tu..haha

Salmia berkata...

aduhai.. nape la yg p pakai mcm tu.. xkan dia tak sedar?

:~:Budak Degil :~: berkata...

mak aih..sekso bebeno tuh..haha

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

haisyoooo.....

Aus MeLankoLik berkata...

keh keh keh

senang nak berenang kot , haha .

misz myza berkata...

Erkkk... ayooo pempuan, u tak tgk ke kaler ape yg u pki b4 terjun dlm air tu??? memalukan..... haish...

sebab 2 kalau boleh jgn la kita pakai legging atau inner yang sama kaler dengan kita..kang jd mcm ni la..

nurawanees berkata...

memalukan btioo la..huhu

KodetGuide.Blogspot.com berkata...

huhu ! pkai tudung mmalukan ja

Lizzie Yasmin berkata...

sapa laR makhluk itu.. buat malu jer.. tak kn tak pandai nilai sendiri...

mie berkata...

wow!!!!!!
lebih baik xpakai tudung.,...

eqacashperlala berkata...

takkan lah dia takk sedar yang legging tu nipis and kawan-kawan tak tolong sound ke. aiyooo

eT berkata...

huhuhu...
malu i nk tengok...
ngeeee.....xkan dia xrasa pape...:p

mia berkata...

khakhakahkaa..dis is so funny la yong..guling-guling mia gelak..betapa bongok nye prmpuan tu...khekehekhek

Wawan3y. berkata...

err gila btoi! sapa la yg xdak akal sgt tuh.

Redbloodsnow berkata...

astagfirullahal'azim...kekwn die x tegur die ke gtaw nampak tuh...ishh. tuh la...lenkali x yah pakai tudung if nk gi berenang pakai legging nipis.

kan dah. memalukan nah ar

az rina a.k.a jaijina berkata...

memalukan kaum perempuan OMG..sengal..

azureEn berkata...

erk kesian nye dye. tade orang bgtau ke dye nye tuuuuuuutttttt nampak >__<

laen kali pki la yg sexy or cantek skit. alang2 dah nampak tu kan at least tade ar malu sgt. :P

Lelord berkata...

speechless...
omg malunya weiiii sape la ni

Mr feckry berkata...

buat bahan gelak je

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji berkata...

omq..tutup mata..malunyeee..aduyai..die tak malu ke atau bangge dgn pakai cmtu?...pelik2

nadey berkata...

GILE!!!!!!!!!!!!!! mane ko dpt gamba ni????????????????????

Amoi MiyaSya berkata...

erk ? giler la .
tak suka pakai legging .

Amirrah Zawani berkata...

isk lah...
tergamak dia pakai cm tu..
x sesuai la..

Liz Lizard berkata...

awwwwww tak berkelip mata tengok...wiwitttt hehe

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

Astagfirullah..bile nak ikut fesyen sampai aurat ditolak tepi macam ni jadi...nak kata tak perasan mustahil...

zarifahmr berkata...

bukak tudung la baru ghairah ;)

bedak berkata...

aduh, buat malu dpn budak tadika je.dah besar panjang pun tak reti pakai lagi.

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...