Jumaat, 24 Disember 2010

:: oh.ku tak sangka ::

alhamdulillah..bersyukur kepada Allah kerana yong masih hidup di muka bumi ini..
walaupun mata masih sakit..masih juga yong dapat meng"online"kan diri ni pasal nak update entri kat blog..haha

syukur sangat sebab yang komen semua mendoakan yong sihat..korang tau tak..korang komen doakan yong sihat tu pon boleh buat yong bahagia tau..sangat-sangat senang hati walaupon masih sakit..

hari ni yong banyak tidur jerk..sampai mamai ingatkan dah pagi..rupanya baru petang..cuaca nampak gelap je sebab nak hujan petang tadi..hahaha.sengal btol yong.. 

oke..thanks kepada yang sudi komen..nanti yong ziarah korang semula ya.yong doakan korang juga ya :) 

3 ulasan:

ardinihumaira berkata...

semoga yong cepat sembuh tau... amin..

p/s: internet dni meroyan huhu

IntanBerlian berkata...

dear yong. cpat sembuh k.

Sophia Rani berkata...

jaga kesihatan... jgn pandang yg bukan2 lg yer.. hahaha..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...