Jumaat, 24 Disember 2010

:: betul-betul menduga ::

salam semua..hari ni hari Jumaat da yer..hope semua baik-baik aja..kesihatan pon kalo bole nak baik je la kan?

yong pula dapat sebaliknya..dah la semalam serabut pasal kena baiki kereta.now mata ni makin perit pulak..ada biji apa pulak la dalam mata ni.sakit jadinya..

Ya Allah..sesungguhnya bulan ini betul-betul mendugaku..macam-macam terjadi...yong redha..yong harap semua ini cepat berlalu..semoga kesakitan ini cepat berlalu pergi..yong nak berniaga online macamana kalo mata sakit..nak tengok laptop pon perit jerk.air mata asyik nak terkeluar sendiri...

ramai lagi orang yang menanggung sakit lebih dari yong kan? sebab tu yong tak bole nak merungut..berserah je pada Allah..


doakan yong cepat sembuh ya.kalo yong masih bertahan..yong akan update lagi entri..




amin T_______________________________T

11 ulasan:

Nadia arRumaisha berkata...

yong, banyakkan sabar yer....insyaAllah ujian ni utk tgk kesabaran kite...apapun nadia doakan yong cepat2 sembuh... and hopefully tahun baru akan beri sinar yg lebih indah buat yong...Ameen

Citarasa Rinduan berkata...

amin..
amin...semoga yong cepat sembuh..
risau gak kan kalau melibatkan mata...anggota yang paling penting..

dah ke klinik dik?

iQapiQa berkata...

take care yong.sy taw yong kuat!

kakchik@ella berkata...

Kak ela penah kena camtu Yong tp kat kelopak mata. Sampai bengkak kelopak mata akak dik.

Wawan3y. berkata...

get well soon! :)

Lelord berkata...

sabar yek

Amoi MiyaSya berkata...

hopefully akk cehat yea :)

Shag berkata...

Yong~ Moga cepat sembuh. AMIN!! Dah pergi jumpa Doc belum? Teruk tu. Jangan tangguh2 ;)

Rara Farah berkata...

kak yong lau sakit bawakkn berehat yep...nnti mkin sakit cmner...

ardinihumaira berkata...

take care yong!
yong kuat!

Sophia Rani berkata...

kesakitan tu leh gugurkan dosa2 kecil kan.. takpe... yg penting nnt cepat sembuh ya.. :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...