Selasa, 7 Disember 2010

:: Kasihanilah Budak Ini..Sila la Follow Dia... *sebak* ::

ENTRI MELEKAT SAMPAI 
TENGAH MALAM


Salam Petang wahai kawan-kawan blogger..da baca apa yang tertulis kat atas ni? persoalan yong sekarang...

BLOG YONG SERABUT KE YER? PLEASE YA BERITAHU SECARA JUJUR..YONG AMAT BERKECIL HATI SEKARANG..KALO ADA SEBARANG KEKURANGAN BERKENAAN BLOG YONG..BOLE LA YONG PERBAIKI..


so.. kepada saudara Thanks la sudi beritahu dengan jujur..memang sakit jugak hati ni nak terima kenyataan.. blog ko memang kemas gila la..teratur..follower pon perghhh!!! ramai siot...kira ko memmang terbaik lah ek!!!! TAHNIAH! semoga Allah balas la apa yang ko buat tu.. :)

actually aku a.k.a YONG amat bersimpati la ngan ko wahai budak..ko so sweet la..siap ada butterfly lagi kat blog ko...kekeke..
tata! :p

17 ulasan:

tomatokering :) berkata...

serabot??
cam pelik jer...huhu,,
ceq tengok ok je pon..huu

noname berkata...

adeyh..pehal nieh...asal dia jadik lagu tu??
tetiba emo nieh

konfius ar. ker drama sebabak jer nieh

Niway, this is your page so you decide how it would be. Okay.
~nice~

♥ Roshazzy Shag ♥ berkata...

Blog Yong okay je. Kalau tak, tak de nye Shag follow Yong kan. Blog budak tu lagi teruk. Berat sakan. Hmph.

Pedulikan dia. Haha :D

niDa berkata...

erk... apesal ngan boy tu..huhuhu... klu x sker xyah la msk cni... ape la..

Amirrah Zawani berkata...

macam2.. heh!!!

AnisZahra berkata...

HAHAAHHAHAHAHAHA, sumpah LOSER budak tu, apehalllll nak kecoh sgt. Adeii, lawak betul. Owner, jgn risau, anda hebat ! tahniah. hahahaha

Luqman Din berkata...

wooo... mantap terjahan!!! haha. salut2! :D

Uruchimaru @ kf berkata...

*garu kepala* --->tang mne yg serabut blog yong ni..adeh!

yong jgn susah hati iyer!
moge baek2 saje...

BUNGA berkata...

tang mana yg serabut tu.. ok je saya tengok.. tp x apalah..pada pdngan mata org lain, lain yg dia nampak.. terima sajalah komen2 sebegitu.. itu tandanya dia suka blog ini..hehehe

MunYatiNur berkata...

ish!! xpa aku always follow ang!! :D

ijatnuar87 berkata...

aduyai...mmg budak2 btol la...biasa la yong,baru nak berjinak2,liar lagi tu,hehehe...

Mar berkata...

okey je yong,.xad yg serabutnya,jgn peduli teguran itu.rmai lagi yg boleh trima kita.jgn down2 k,.sy menyokong

Gen Fujita berkata...

Takde serabut mana pun, dia punya lagi berat hampeh nak access dengan animasi mengarut penuh bagai. Bior je le, budak tak cukup umor. Cakap kat dia macam ni, "Adik, adik nak kena cili tak mulut tu?" LOLZ

nadratul berkata...

HAHAHA ! Ingat dia punye menarik sgt la , huahua . Ni la budak sekarang , suke cakap lebih

SyUhAdA berkata...

pngakuan brani mati tuh..

suke hati dia je..

alexa yussida berkata...

salam..siyess kite tertnggal flght ni yong...tataw pape pon ni..serabut??tak pkai spek kut masa die tgk tuh..hehehe..

papepon..sabar ye yong!mmuahh!

Puteri Iqa Izyan berkata...

hey.pehal lak budak tuh. blog die mcm budak2 gile kot.. tah pape.

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...