Selasa, 7 Disember 2010

:: Nak tanya pendapat korang bole?? ::

yong rasa pasni yong berhajat nak jual SAREE la..saree ni mmg post dr India ke rumah yong..
agak-agak..orang Malaysia sekarang suka tak ek pakai saree?maksud yong kain saree tu..kan ada yang buat baju kurung.kebaya. iskkk risau jugak..tapi nak try la jugak jual..hope bole la laris ek

contoh sari yang di google


contoh je ni tau...risau juga ni nak jual..doa2 je la smoga laris.. :)

apa pendapat korang yer?

6 ulasan:

azureEn berkata...

my sis penah bgi sari kt i. suh buat baju. cantek. mmg cantek sgt. tapi sari nie susah jahet. so kene cari orang yg pandai jahet kalau tak nnti rosak kaen. =)

Uruchimaru @ kf berkata...

trylah cube jual sehelai,klu dpt sambutan baru jual byk2 Yong!

farra8979 berkata...

klu murah kan yong, sti ramai yg beli... ^_^

AnisZahra berkata...

Macam okay je kalau kain sari buat baju kurung ke, kebaye kee. kan kan kan :D

mizzura berkata...

awak..try sikit2 dulu...saree cantik tauu...kalao buat baju kurung or kebaya...tapi kena hati2 dengan design takut ada unsur2 yang tak sesuai...

nadey berkata...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ko ni mmg otak bisnes la yong....smuge bisnes bertambah maju

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...