Selasa, 7 Disember 2010

:: Award : Top 50 Followers Award ::



sebenarnya award ni da lama yong dapat..tapi baru hari ni tersedar dari lamunan..cis!

oke kita teruskan..yong kena jawab soalan 

1. Nama penuh anda. 
2. Kenapa jadi pengikut belog ini [shagcomot]?
3. Apa pandangan anda pasal belog ni [shagcomot]?
 
1)Nama penuh saya ialah NURUL AIN BINTI ZULKARNAIND.sila hafal..hahaha
2) yong follow blog shaq sebab memula dulu (tak tau bila) shaq ada komen kat blog yong..maka siapa yang komen haruslah di Follow..heheh

3)pandangan tentang blog shaq..skarang ni da oke..lebih kemas..kalo tak silap dulu blog shaq agak kacau bila..sebab yong pening je page tu..ada macam-macam entri sampai yong tak tahu nak klik yang mana satu..

sekarang da bole membaca dengan tenang! tahniah!!!!


oke itu je kan? thanks kasi award..memula tgk award yang kedua takda nama yong..rasa cam nak mintak je suh kasi award..hahahha (tak malu gila yong ni)..pas skodeng sket.haaa ada la nama yong..da lama suh buat tapi tak buat..sekarang gatai nak mintak-mintak..haish!


tata!





Nota Alinac-hati bunga-bunga ni..abg halim mai sini aww!

4 ulasan:

♥ Roshazzy Shag ♥ berkata...

Amboi. Dah dapat award laju benar dia buat noh. Haha. Dulu kan Shag ada mai kasi tahu kat Yong pasal award tu. Busy sangat lah tu. Haha.

Btw, thanks sebab amik jugak award tu even lambat gila :P Hehe. Alaa, kenapa dulu Yong tak kasi tahu belog Shag serabut dulu. Tapi, dah okay kan? Hehe. Thanks, Yong ;)

Uruchimaru @ kf berkata...

bunge2 cinta? debunge cinta? hiihi..tumpg sikit!

niDa berkata...

congrates... ececece.....

SyUhAdA berkata...

fuhyoo..
yong dpt award..
hheheheh~

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...