Rabu, 15 Disember 2010

::coke + serbuk nescaffe ::



yong tak tau siapa yang ajar. tadi abang halim p beli coke sebab dia nampak ada nescaffe kat rumah.



mula-mula dia amik ais batu letak dalam gelas.pastu taruk sket serbuk nescaffe.pastu tuangkan air coke dalam gelas. sket je pon coke tu. terus buih kuar membuak-buak.



bole tahan juga rasanya. kelat-kelat sket la. mujur tak letak serbuk nescaffe banyak-banyak. kalo tak mesti pahit.



korang rasa pelik tak buat air macam tu? yong first time minum and tengok cara dia buat tu. serius pelik!



nak tahu rasa dia cemana? korang cuba la ya :)



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

2 ulasan:

alexa yussida berkata...

tak penah try..
tak minum coke n nescafe la yong,tak dpt la nk cuba...hehe..so cpt ckp sdap tak?:p

iQapiQa berkata...

anda di tag

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...