Selasa, 14 Disember 2010

::teh ais sodap::



tadi masa abg halim nak ke kedai yong pesan kat dia suh beli teh ais. dia kata kang tak sedap rugi je beli. so yong ingat tak dapat la nak minum teh ais hari ni.tak sangka dapat jugak minum.



rupanya abg halim da try minum kat kedai tu dulu. baru order untuk yong pulak. hehehe so sweet. yong suka teh ais tau. sejak rasa teh ais kat hatyai ari tu.sedap btol.pastu balik malaysia asyik nak cari teh ais yang sedap je.



korang suka minum air apa?



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

5 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

kak ayu tak leh minum susu

pandai minum yang sirap, teh 0....limau2..heheheh

Lady SharpShouter berkata...

teh o ais.tak pernah order benda lain kl mkn kat kedai.tp bila kat rumah taknak pulak minum.ngada2 benar.haha

mia berkata...

erk..mia xterfikir pon suka mnum air ape yong...huhuhu..ha'ah ek..hahhaa

alexa yussida berkata...

plg suka hot choc^^
yang lain minum juge tp tak segila hot choc/choc milk:)

d i d a berkata...

spjg pegnen asik minum tey ais je..tp dari dulu2 mmg suka tey ais pun..kat sarawak dulu ada teh tarik ais..lagi kelass tp kat sini lum jmpa lg yg best cmtu..nsib baik x ngidam. hehe.

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...