Isnin, 29 November 2010

:: yong minat KRU ::

google je ni


yeah..da lama nak buat entri ni tau..asyik tertangguh jer..

yong minat btol dengan KRU ni haa..da lama minat tengok trio 3 beradik ni..da kaya raya kan dorang?
kagum la dengan dorang..ni yang buat yong lagi nak berusaha untuk kembangkan bisnes.mana la tau kot2 pasni leh berjaya dengan cemerlang ke kan? leh la ada cawangan di serata negeri.

google jgk ni..hehe

lucu tengok muka dorg msa muda-muda..heheh :P
skg da matang je ha..muka orang kaya la katakan..


oke pape pon all da best la KRU ek..suka tengok citer Magika..serius terhibur.. jom layan lagu ni pulak..

16 ulasan:

-telordibasuh- berkata...

haha..gile la yong hahahaa..kru tu...

Pencacai Alim berkata...

yo..yo..yo..hakhakhak

rieyana ynn berkata...

masa kru first album..yana tak kolah lg ahaks...tapi diaowg best..terutama yusri...ahaks...;p

Puteri Iqa Izyan berkata...

weee..best kan dieorg. dah kaye raye skang..:P

latest:
Here We Go. It's Fairy Tales Time

Citarasa Rinduan berkata...

salam..yong..kak ayu pun minat giler kat depa dulu2 lah

ini entry lama kak ayu
http://ruhayurazali.blogspot.com/2010/03/teringat-dulu-dulu.html

eqacashperlala berkata...

kita pun suka KRU :)

♥ Roshazzy Shag ♥ berkata...

Shag pernah minat dorang. Sekarang tak minat langsung. Haha. Tak tahu kenapa :P

Rara Farah berkata...

tak obses ngn dyeorg tp mnat gak....agak2 yusri nk kawen lg xek>>hehe

mrS sHaq berkata...

feaza mmg minat giler diorang.. dr sek smp la skrang nie... siap semua kaset2 dr 1st album tu beli tau... pastu semua lagu diorang mesti feaza hafal.. hahahha... tp tu dulu la.. skrang nie still minat tp slow skit la.. kang hubby jeles.. kekekek

tiefazatie berkata...

wah!!!ifa suka gak dorg nie dulu..haha..sgt berjaya kan dorg nie..salute2

luna berkata...

yeahh..KRU mmg best, suke sgt ngan diorang sebab diorang terrer cipta lagu..lagu2 sendiri diorang yg mmg best2!!

annfrendly berkata...

yong.. ann pon minat KRU..
dari kecik minat...
lagu dorang best2..
paling minat lagu janji tinggal janji..
sedih lagu tu (T__T)
filem yang KRU buat pun best..

ardinihumaira berkata...

lagu awas tu dulu dni suka nyanyi sambil joget2 haha ;p

Gen Fujita berkata...

Minat yea? Sorry ler, saya tak berapa gemar dengan filem diorang ni. Tengok Cicakman 2 rasa macam, entah, tak puas hati. Tak tengok Magika, sebab memang tak minat muzikal, tak kira cerita sapa pun, Moulin Rouge yang dikatakan hebat tu pun saya tak minat. Cuma harap Merong Mahawangsa yang akan keluar nanti ok, kalau tak ok jugak, memang saya give up dengan diorang ni. He he he...

Sophia Rani berkata...

i pon suka.. lagu best2... ^__^

Shin Chantique berkata...

Kak!kite same taste la..hu3...
owg pown admire gile kat KRU dpd owg kecik lagi.....
Smgt 3 brdik dorg tuh buat owg bangga Malaysia ni ade jgk grouping yg brjaya...hu3

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...