Isnin, 29 November 2010

:: Tergamam dapat award.. sian tak? ::



see..btol tau yong dapat award. Dari  Makdara Terdiva pulak tu.tenyeh mata tu kalo x caya...hahaha ..thanks ek!


tah cane tadi tgh rileks baca entri sekali terkejut beruk tengok ada nama beautilicious kat situ..err..ada lagi ke nama beautilicous selain yong ek?


so pas pastikan yang ianya btol..maka terus la yong buat entri ni..yola..skg ni tgh susah hati..terus blur xtau nak update apa da kat blog ni ha...


dapat buat entri award ni pon rasa cm good2 je tau..kekeke


so kena la jawab sepatah dua kata kat sni..


6 fav artis/singer/group ( tu jerk? :p)


ehem..time ni la nak perah otak..heheh..oke mari mulakan



  • KRU
  • anuar zain
  • maher zain
  • ziana zain 
  • siti nurhaliza
  • erra fazira



Tag 10 bloggers :


alamak..yang ni tak dapat nak pass sebab award ni terhenti stakat ni jerk..hahah
oke gurau..sapa nak award ni amik je ek..ai kasi je kat yu all..
suka jawab soalan atas tu..just nak btau la..ai minat KRU aww..:p

6 ulasan:

Uruchimaru @ kf berkata...

KRU iyer...

skrg KRU dah x buat recording lagu lagilah YOng..!

Fyzal berkata...

nice award! :)

akmalhilmi berkata...

hebat
hehe :)

Rara Farah berkata...

kak yong ngn kru xdpt dipisahkn..blog laen mcm jew..baru tuka ke

annfrendly berkata...

erra.. kru..
ann minat jugak...
cantik.. hensem2..
hehehe

ardinihumaira berkata...

jom g ngorat yusri ;p

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...