Khamis, 4 November 2010

:: Update citer semalam..make-up la sampai lebam! ::

ngee..x sudah lagi ek yong nak tayang make-up pallete dia..hehe
hari tu stock tak sampai lagi..kali ni stock da ada depan mata..lagi la suka.kepada yang da order.ni ha nak tunjuk sket rupa sebenar make-up pallete tu

COMPLETE MAKE-UP PALLETE SET

eye-shadow,blusher,compact powder, glitter, brush

number 1-6=lip colors
number 7-12=blusher

pandangan keseluruhan make-up pallete


pandangan dekat untuk eye-shadow


 pandangan dekat untuk lip color, blusher, compact powder & glitter

pandangan luar

taraa!!! woyeh! esok nak mekap adik2 yong.hahhaa..kalo ada lagi yang nak order..btau ek~
yong kasi special price utk korang~

ok? suka? 





Nota Alinac- baru blaja mekap.

3 ulasan:

ardinihumaira berkata...

lawanya.. dni teringin nak beli tapi tak ado bajet lagi... skang duk fokus bajet tuk majlis tunang. sobsss

Redbloodsnow berkata...

haaa...pd yg kaki makeup...sila cecepat rembat okeh! hikss

haszuraidah ishak berkata...

waa..best btol..banyak pilihan tu..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...