Khamis, 4 November 2010

:: Kegiatan Siang Hari ni pula ::

adoi penat nya..

tu ja yang bole yong cakap..huhu

dari pagi sampai petang...keje shopping and drive jerk..sakit kepala ni ha..ingt jadi driver x penat ke..penat tau..belok sana..belok sini..lama2 kepala pon belok..hahhaa

siang tadi pas p amik segala stock make-up ni..yong kena p hntar adik sepupu n da geng ke rumah kawan dia..sblm tu kena p beli barang dorg dulu..adoyai.penat tau..

dah p hantar tu..p shopping dengan mummy pulak..today she change her style..supaya kelihatan lebih muslimah..alhamdulillah~ 

daddy da banyak kali suh pakai mcm yong..ecece..jadi model la yong pasni..yong yang akan bagi pendapat.tudung mcm ni oke ke..x oke ke..hehe..kira jadi perunding imej la.. :)

dah kuar pagi..tak sempat la nak bekpes pape pon..so da hampir tengahari..mummy belanja brunch (breakfast+lunch) haha..bole gitu..

yong pon order la macaroni...sebenarnya dari semalam dok teringin tau nak makan macaroni..tak tau nak cari kat mana.ingat nak ke KFC je..xtahu la ade ke x lagi macaroni chesse dia tu..nak buat sendiri xreti pulak..nk cari resepi pon da xsempat..very busy la skg..adoi..kek pon da x buat T__T mesti oven tu rindu kat yong..hahahha


terliur tak? da makan tu..sampai petang kenyang...alhamdulillah~




Nota Alinac-korang makan apa ek hari ni?

9 ulasan:

Kalamhati berkata...

waaah cedapnyeee..ni mesti mamam kat SR nih..hehe macaroni cheese tu peberet akak tu..=)

alexa yussida berkata...

aaa sedappppnyeeee yg last tuuu!!nak yong!bak mai sini..hehe

alexa yussida berkata...

aaa sedappppnyeeee yg last tuuu!!nak yong!bak mai sini..hehe

Farah Sygs berkata...

oh tidak.....air tu....tergugat iman..huhu...

sis...metaceh bg keycahin tu...muat pulak gajah putih(putih ke hitam) dlm smpul surat tu..hehe...diimport dr thai..metaceh bebyk

-telordibasuh- berkata...

hehe..muke yong penuh nafsu mkan he

kakchik@ella berkata...

Yong, jom kita doa sama2.

ardinihumaira berkata...

bestnya.. yong bawak dni g sana plishh :D

Redbloodsnow berkata...

eee nangis ah yongggggg! meh hiriskan utk z ckit weh. jgn mkn sorg okeh! :P

Affan Ruslan berkata...

nampak menyelerakan betul air tu.

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...