Khamis, 4 November 2010

:: Berkelah di Songkhla ::

stop citer pasal make-up pallete..now kita happy2 ek.esok cuti kan? mau p mana ek korang? tiba-tiba yong tingat pasal berkelah..tapi mesti xdpt nk p punya..hahaha


ari tu masa p Thai..yong ada p Songkhla..kat sana kan ada pantai..wah..besh woo!


masa tu hari Jumaat..ramai btol orang kat pantai masa tu.pelik jugak yong..dorang ni cuti hari Jumaat ke..ke mmg semua orang cuti hari tu..isk.musykil..yela..dari tengahari yong sampai untuk lucnh..da ramai giler orang kat situ..kalo kat sni..hari biasa mana la ada ramai orang sangat..biasa2 je la kan..kalo x caya tengok ni



 penuh orang tu...
 anak-anak Siam..hehe
ada macm-macam aktiviti pantai
Taraaaa..nak jugak interframe..hehe
besh kan berkelah.kat sana kalo p berkelah..semua orang akan bawak tikar..kalo x bawak pon xpe..ada je orang jual tikar kat situ..makanan kalo x bawak pon xpe..banyak jual makanan tau..sedap-sedap pulak tu.huhu

pendek kata..memang besh la berkelah.bukan kat sana je besh.mana-mana pon besh aww!

perkelahan paling besh korang kat mana? share la sket :)





Nota Alinac- nak p Songkhla lagi T__T rindu Tiger Crying

5 ulasan:

ardinihumaira berkata...

dni paling best berkelah kat pantai irama je yong. hehe ;p

Nsyzwni berkata...

wow ! sempat lagi nak bercuti ye ! :P

Amirrah Zawani berkata...

wahhh berkelah...
lama dah x berkelah..

Anna Boleyn berkata...

waaa bestnya cik yong! :)


emm anna dah lama tak berkelah. perkelahan plg best rasanya kat Ulu Yam je lah kot dengan mr d.o.m. kuikuikui. ;p

p/s : ini ada tips sikit-


What is the time people will usually get online? | Tips waktu sesuai untuk publish entry

Redbloodsnow berkata...

bestnyerrr gi berkelah. zie lame dh x berkelah taw yong :(

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...