Sabtu, 6 November 2010

:: Dimana Yong sekarang?? ::

ngee..yay! akhirnya dapat juga yong p bercuti..tapi dekat je ha..xdpt la nak p Songkhla lagi..kan tengah banjir skg area Utara..so xleh nak lepas ke sana..mujur stock suma masih ada lagi..Alhamdulillah..

eh..korang teka la yong ada kat mana sekarang? ala tak yah la teka..nak btau jugak..haha
yong kat Penang jerk..lepak area batu feringgi..tadi siang tak dapat la nak online..sbb wifi kat sini kena bayar..broadband daddy pulak xleh guna kat laptop yong..huh! mmg tekanan kan? 

so xpela..daddy p apply pasword untuk guna Wifi kat hotel ni sebab yong terhegeh2 nak guna internet..kah kah kah..rm30 je untuk 24jam guna.murah kan? :p

yong ingat malam ni yong tak dapat da nak online..sedey tau! last-last dapat juga.alhamdulillah..esok yong update citer lagi ek...




Nota ALinac- eh da join Giveaway yong? jemput lah join ek!

7 ulasan:

kakchik@ella berkata...

Yong .. jgn lupa beli jeruk mangga tak dak kulit. sedapnya .. hehe ..

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

yong,..

isnyallah...kak join,demam nie...hehehe

Cik Cyida berkata...

haish yong nie, rm 30 utk 24jam yong kate murah~~ mahallaa yong!!

Kalamhati berkata...

huhu patut dpt free je wifi tu..hapo la kena bayar gak..huhu anyway selamat bercuti ye yong..=)

haszuraidah ishak berkata...

behnyer gi jenjalan kat penang..woo.lamo dah tak pi sana..

ardinihumaira berkata...

bestnya yong jenjalan. dni nak shopping pun tak sempat ni. huu banyak esemen. demam dah ni sobsss

Tanpa Nama berkata...

http://buyviagrasinglepills.blog.igg.com/
[url="http://buyviagrasinglepills.blog.igg.com"]buy viagra single pills[/url]
buy viagra single pills

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...