Jumaat, 12 November 2010

:: Tension..Ada sesiapa bole tolong ?? ::

alahai.page yong ni ada masalah la...kalo on blog je..slalu je kuar mende ni..


apa mende tu ek..twitter apa tah.. 
ada tak sesiapa leh tlg yong btau cemana nak hilangkan menda alah tu.
menggangu la..please..kalo ada btau ek..





sangat-sangat berharap,
yong blur


7 ulasan:

Redbloodsnow berkata...

hahaha...z ingat yong sengaja letak gtue. rupenyer ade system error...hiks.

zie pun x taw gak yunk. cant help it :P

Amoi MiyaSya berkata...

woah ! wani pon ade gak gune bnde tu , akk ade letak twitter ke kat side baar akk ?

♥ Roshazzy Shag ♥ berkata...

Lahhh. Shag ingat memang Yong taruk benda tu. Shag tak tahu lah macam mana nak buang.

Eh. Yong dah buang ke? Tak muncul dah pun :P

Amirrah Zawani berkata...

tak dapat nk tolong..
i pun tak tau... hee

Amoi MiyaSya berkata...

tak sure la kak , cz wani pon , tak tau , try setting kat twitter .

Mr feckry berkata...

senang je..tutyp pc..hahah

Amoi MiyaSya berkata...

da takde da (:

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...