Jumaat, 12 November 2010

:: semoga dapat semula My Berry hari ni ::

permintaan ni tau T__T da lama da tunggu

hari ni plan nak ke penang..nak p amik berry yang p repair selama sebulan lebey..punya la lama repair..saje la tu kan? time kita nak beli.cepat je nak amik duit..tapi time da rosak..sebulan lebey ha aku kena tunggu.cis!

da lama x jumpa Berry yong tau.hope hari ni akan dapat juga..
da p penang nanti..petang plan nak ke hospital..melawat kawan..semalam dia operate lutut..kawan baik yong..maka haruslah kita p melawat dia kan..semoga dia cepat sembuh.

pastu plan nak p shoping lagi..hahhaa

oke..beberapa kerja da settle..cuma tinggal sket je lagi..hope dapat selesaikan semuanya tak lama lagi dengan jayanya..hikss

isk.tapi still xpueh hati sebab My berry takda dalam genggaman..pasni da dapat..bole la BBM ngn yong..sapa lagi ada berry? jom chat sampai lebam okies!






comel tak?



Nota Alinac-semoga perjalanan hidup hari ni berjalan dengan lancar..amin!

4 ulasan:

ardinihumaira berkata...

dni tak de bb.. sobss.. nak satu

Redbloodsnow berkata...

whoaaa!!! blackberryy tueee. psstt biase ler dorg tuh. time kte nk beli...zass laju aje koo.

tp time rosak...lambat giler dorg wat keja kan..hemprrhh.

btw, nice ah cover blckberry yong tuh. ade yg utk nokia 5610 x? hahaha. nak jugak weh :D

LyNn HaMzAh berkata...

lamanya repair...huhuhuhu...

♥ Roshazzy Shag ♥ berkata...

Alaa.. Comel gila casing tu. Hiks.

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...