Selasa, 30 November 2010

:: Nipple bukan untuk tontonan umum ::

tudia tajuk! 

ini entri BENGANG..tapi bengang yang tidak keterlaluan laa..hehe..camni cerita nya..lately ni ada sorang mamat ni..maybe bawah umur la kot..dok komen2 kat pic PINK NIPPLE CREAM.pic tu ada kat FB yong..dia cakap btol ke product yang yong jual ni.. :) ragu-ragu la tu ek?

oke..maybe dia ingat yong tipu la kan...tapi kalo komen tak yah nak sakitkan hati orang..dia cakap yong tipu la yang product tu berkesan..haha takpe la..yong bukan kisah pon dia percaya ke tak..sebab dia lelaki..klo percaya pon bukan dia nak beli..saja nak kasi meriah jerk dok komen-komen kat pic yong.so yong nak ucapkan thanks la yer kat budak tu..sebab last sekali ko kena bahan je ngan yong and kawan...

ada ke nak yong suh tunjuk bukti keberkesanan nya? ko ingat NIPPLE untuk tontonan umum ke? hahaha
adoi nampak sangat la budak-budak kan? if u want to try..just buy it la kan? tak yah bising-bising..biasa la, yang nak membeli tanya sepatah dua terus bayar..yang tak beli tu..tanya ratus2 soalan.TAPI.... (paham2 je la) 

malas nak komen!




Nota Alinac-tetiba hari ni blur tak tau nak buat entri apa..entri macam ni kira lepas la ek? haha

9 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

lepas


yong...kak nak oder satu yer..

mia berkata...

alahai..ehehhe..sabar je la yong..lelaki gatai kot tu..nak buktikn mende kau budak...adehaii...

yong jual bape ni dear?

Uruchimaru @ kf berkata...

*senyum*


taknak beli pastu byk songel ekk,YOng!

twinkle twinkle berkata...

1st time dgr produk ni :) comel

Budak Kuat Nanges berkata...

haha..sbnrnye laki tu segan nk ckp, dlm ati dea tu berbunga-bunga nak beli bg nipple dea pink..ape punye org la tu

rieyana ynn berkata...

budak tu laki mana dia tau ...ahaks...;d

ardinihumaira berkata...

awww...
makin comellah nanti :D

Redbloodsnow berkata...

cehh...leh plak ke ctue plak yg die request ek. cakap jeeeee yg dia tuh nk tgk tetek org kan yong kang. dasar gatal!

zie lak jd bengang ah.

zarifahmr berkata...

nakal tau boy tuu ehe
yong nih comel laa hihi :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...