Selasa, 30 November 2010

:: Alinac Membership Number ::

oke kepada semua yang da join GA Alinac Membership hari tu..korang da dapat kan No ahli korang tu? so kay sini yong just nak btau la kat mana senang korang nak dapatkan No keahlian tu kalo korang terlupa yer

oke..memula korang bole pergi ke page Alinac Shoppe..then korang akan nampak page MEMBERSHIP NUMBER kat atas tu ha..

contoh nyer mcm ni




haa..cari la nama korang..ada kan?

tu contoh la yer..

so pasni xde la tercari-cari...".berapa la ek no ahli aku"...hehhehe



Thanks!

5 ulasan:

LyNn'Azlina berkata...

tau2 ajer sy mmg nk carik ...tq

ardinihumaira berkata...

nak join juga tapi tunggu pas setel segala ongkos majlis dni akan spend money di AS :D

LurvelyAmiera berkata...

sng cket na order brg kn...^_^
yong, yg miera order 2 lmbt sket yew..gji ta msok lg...hehe

nora berkata...

nak masuk kedai u la pasni, i like shoping ngehngehngeh =)

Lynn Nasir berkata...

salam yong,

ok,ada my number. thanks you yek yong!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...