Sabtu, 13 November 2010

:: kenali Agen Alinac Shoppe (area Selatan) ::

hari tu yong da tunjuk da kan agen yong area Utara..but tak lama lagi agen tersebut akan berpindah ke Shah Alam..maka, agen area sini tinggal yong je la...huhu..xpe lah...

now jom kenali agen area selatan pula..Beliau bernama Mas.tingal Di Batu Pahat, Johor..
blogshope beliau bernama NY ONLINE SHOP..
terdapat pelbagai produk dijual di dalam blog beliau..so moh la kita terjah sesama ya..kalo ada yang berminat dengan produk nyer? bole le terus msg @ email je di address yang tertera..


macam-macam ada :) klik sini utk usha..jangan lupa follos ekali ek

5 ulasan:

Uruchimaru @ kf berkata...

wah siap ade agen kat selatan tue...

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

yong, if kak beli dgn beliau okey ker?

Sophia Rani berkata...

bagus laaa kat batu pahat... i pon study kat batu pahat ni.. hehe

Anna Boleyn berkata...

hana sebenarnya berkenan dengan eyeliner tu..tp tunggu yerr yong ada duit lebih sikit. stok sentiasa ada je kan? huhu

kakchik@ella berkata...

Yong, sok akak bank in ye. Sori la .. dh 2 ari ni sedih, tak leh nk buat apa. Bwalking pun tak da mood sbnrnya.

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...