Ahad, 14 November 2010

:: Great! Have a nice day ::

cewah..suka hati btol yong..kekeke..mentang-mentang Berry kesayangan da dapat..gila.rasa macam dapat jumpa boipren aww! hak hak hak

oke..seperti yang dijanjikan.yong telah tukar cover berry dari warna merah ada corak mickey mouse ke warna pink+black..nampak more cool kot..yeke? ala, xpe la..Mood nak mengupdate twitter n Fb membuak2 ni.but kena sesuaikan diri dgn Berry ni sbb da sebulan lebeh x jumpa..maka ada rasa janggal sket..hiks!

perjalanan hari ni bermula dari pagi..da sampai Penang pagi..pas Lunch baru balik umah..sampai umah da 3 ptg gitu..then dalam 4 lebey kitrg se family gerak ke Penang semula sebab nak p men Bowling..kira hari ni yong p Penang sebanyak dua kali..wah.macam takda kerja lain pulak sampai nak ke Penang 2 kali kan? 
macam la kat Kedah takde bowling..gegeh btol sampai ke Penang nyer kan?

so makan petang tadi sempat la jamah Pizza Hut menu baru ada 6 cheese tu.sedap la jugak but tak pueh hati dengan Pizza hut tu..ada ptut bagi tempat duduk depan muka pintu.da la sempit..cis! 

oke berbalik pada Berry ai tu..kikiki..ai happy sangat tau..nak jumpa Berry pon.siap rasa berdebar2 bagai.huaa.da dapat mcm nk lompat jer haa..so pasni yong kena lebih hati-hati.xmo da suka hati je nak delete software pape..kena baca teliti dulu apa nak buat..abg halim da banyak pesan ni suh hati2.harap pasi yong tak cuai da..kalo jadi lagi.bole meroyan la..sedey sebulan dua tak sudah..

oke la..mata da jadi warna kuning.tanda mengantok la tu ek..so nak baring2 sambil godek2 my Berry..Twitter & Fb..tunggu la esok ek.yong nak update 1000x sehari..hahahhah



sukanya, 
yong






2 ulasan:

alexa yussida berkata...

yeayyyy!!wahhh happy for u yong:)
miss u sis

ardinihumaira berkata...

semoga yong sentiasa bahagia dan berjaya!amin

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...