Selasa, 26 Oktober 2010

:: teka ini gambar apa?? ::

haa..sekali tengok apa korang fikirkan tentang product ni bawah ni?
cuba btau sket..
walaupon da terang-terang tulis kat situ nama dia..tapi ada jugak jenis xpaham bila da membaca nya..
so korang? ada komen?



Nota alinac-nak tahu lebih lanjut tentang krim ni klik sini ek

6 ulasan:

Weeda berkata...

mak teh weeda cakap ni ubat untuk perut pecah time pregnant..heeee~

Kalamhati berkata...

hehe dah jelas tulis tu..

PIDUT ASiS berkata...

erk...terkedu di sini...tak da komen yong!!heheheh

Post Terhangat...

Semua Muhammad?

mia berkata...

untuk pulihkan kesan rekahan lepas bersalin??hehe...agak3 je ni dear

Rowena Chasez berkata...

cream buang selulit..
heheee~

ardinihumaira berkata...

hilangkan strechmarks? ye tak? hhe

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...