Selasa, 12 Oktober 2010

:: siapa yang banyak bertanya tu..Aliens ke? ::

hi semua..da tido ke? td yong ada check kat formspring..erm ada la beberapa soalan yang ditanya..

ada yang kenal..ada juga yang yong x kenal..yang x kenal tu..dah la takda nama..then tanya banyak pulak tu.

isk..siapa dia ek? korang nyer formspring pon mmg slalu gitu ke yer?ramai tak org yang tak kenal tanya soalan kat korang????

yong rasa x sedap hati la.tanya soalan pulak about masa lepas..about EX bf/gf..
isk.. hairan ni..

yong jarang g tanya orang kat formspring.

slalu dapat soalan je.

kalo kenal its oke la kan.paling koman pon ada la link nama dia ke apa ke kan..
ni xde..aiyooo..siapa tuh! 

tanya yang simple2 dah la..yong risau yang tanya tu ALIENS jerk! 

korang tahu tak napa yong benci sangat aliens? siapa aliens tu? oh! yong belum penah citer lagi ke? next entri ek ..panjang cerita nya T___T !






nota Alinac- i hate Aliens! damn much!

15 ulasan:

annfrendly berkata...

err.. ntah2 tu ex bf kamu tak..
dia ke alien yang dimaksudkan tu??

ann tak berani nak letak formspring sebab takot orang tanye soklan2 mengarut... nanti emo 1 hari ann..

ardinihumaira berkata...

dni dah tak guna fp gak sebab banyak soalan yang tak patut di baca terutamanya yang tanya tentang s*x huhu

hentakbelipat berkata...

femes sgt kot..hehehe tu yang mcm clebriti tu soklan2 menyinggah

Amni berkata...

hee... bila nak cerita? nak tau jugak.. ekeke.. kepochi je kan?=P

Lizzie Yasmin berkata...

alien?? agak2 mmg alien kot.. nk kenal ngan org bumi.. hehehe

PIDUT ASiS berkata...

alien tu mungkin jenis tak mahu sesat jalan..kan org cakap malu bertanya sesat jalan..

Post Terhangat...

Ketawa Sampai Terkentut-kentut

hamzah ian berkata...

cerita ke game nih??

alinac lover berkata...

@annfrendlytah la..xthu tu sapa..isk2..seram ni~

alinac lover berkata...

@ardinihumairayeke..isk.ngarut2 je kan dorg ni

Sophia Rani berkata...

hahaha.. smlm i ade baca gak soalan2 yg alien bg u tu kat home.. agak byk laa.. tension tgk soalan tu.. hehe

alinac lover berkata...

@hentakbelipathahah.xde maknanye artis..artis kg..hahha

alinac lover berkata...

@Amnida cerita~

alinac lover berkata...

@Lizzie Yasminmcm tu la agaknyer.hehhee

alinac lover berkata...

@PIDUT ASiSyong bkn kaunter pertanyaan utk aliens..

alinac lover berkata...

@Sophia Ranitaw xpe..meluat je..hahahha

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...