Selasa, 12 Oktober 2010

:: Perlukan Sunblock Lotion? Dapatkan disini ::

ha tudia tajuk! promote gitu..hehe.hari ni yong nak perkenalkan produk terbaru yang yong amik utk stock Alinac Shoppe..

ada sesiapa sekarang tengah mencari sunblock lotion? haa.mai sini yong nak tunjuk...
sunblock ni macam biasa la kan.melindungi kulit badan kita dari sinar UV yang berbahaya tu...tambah pulak kalo dok tepi pandai atau tempat yang memang terdedah ngan matahari..

kalo xnk kulit tu hitam..apa kata meh cuba sunblock ni..ia juga Water Resistant yer.
so sebelum nak p mandi laut tu..pakai dulu sunblock ni 20 min sebelum terjun laut..pastu baru bole berendam dengan aman. haha
oke la..xnk cakap banyak.seperti biasa..siapa cepat dia dapat.sebab stock tak banyak..kalo stock habis.jangan nak marah yong pulak yer..nk tengok product yang lain bole klik sini






nota Alinac-sedey ada customer marah yong xsimpan stock banyak..bukan xnk simpan..dah produk utk dijual..mestila nak jual kan.kalo simpan je nak buat apa..sapa suh order lambat..huhu



tata

2 ulasan:

ardinihumaira berkata...

jangan simpan yong. baik jual. jangan jadi camdni.. simpan tuk diorang tapi last2 diorang tak beli pun. wat sakit hati je simpan2 ni. nak, eli terus. kan yong :D

alinac lover berkata...

@ardinihumairabtul tu..da habis salah yong pulak. :(

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...