Selasa, 12 Oktober 2010

:: Psst..ni adik dia la ni ::

pssst..apa ni cakap-cakap macam tu..i don't like huh..

apa hal plak yong ni ek petang-petang da hangin..
tadi yong kuar p pos barang..alhamdulillah..rezeki makin masyuk yer.maybe niat ikhlas nak membantu orang..sbb tu Allah tolong murahkan rezeki yong..yong niaga ni sebagai pintu rezeki utama yong..bukan nak untung jerk..yong niat nak tolong bantu masalah orang juga..jadi kepada yang ada masalah kulit wajah ke..masalah nak slim tp xdpt2 nk slim lagi ke..masalah berkaitan kulit badan ke..bole la btau yong yer..kot2 ada produk yong yang mmg berkesan nk kurangkan masalah korang tu..yong dapat la nak membantu :)

so macam biasa la..kalo rezeki masyuk..maka hari-hari la nak ke pejabat pos kan..kalo da kena p pej pos tu..isk! mula la den ni ha..seram sejuk perut ni..dok fikir nak pegi pej pos mana la pulak hari ni...kenapa jadi macam tu?? baca sini dulu ya..baru faham..

tadi disebabkan yong pos barang agak lewat..da pkol 3 ptg baru nak p pos..maka yong berniat nak p pos kat pej pos kat tempat biasa la..tapi yong tak nak masuk..so yong minta tolong adik perempuan yong je yang masuk pej pos tu..hehe 

see..sampai kena mintak tolong orang lain tau skg..sbb takut da nak masuk pej pos tu.cis!

ari tu yong mintak tolong abg sepupu yong p pos barang-barang yong..then abg sepupu cakap "tadi abg kaunter tu tanya .."bos besar" mana?? "

korang faham tak bos besar tu sapa yang dimaksudkan? YONG la..mamat kaunter tu da cam la bungkusan yang yong kirim tu..sebab da lama tak masuk pos sendiri barang tu..sebab tu dia tanya..

dan tadi adik yong cakap..dia p masuk pej pos tu..then trus ke kaunter yg perempuan..akak kaunter tu cakap kat mamat kaunter tu (sebelah dia je).. "ni adik dia la ni"...(hey, perlu ke?macam tu pon nk p btau mamat tuh!) ni yang yong malas ni..yong bukan apa..rimas la orang dok layan pelik-pelik ni..just layan macam cust biasa da la kan..ni malam kang..jangan ada yang sent msg lagi sudah! tak suka oke..menci!

dia ni pon bole masuk kategori Aliens ni..adoi! lupa nk wat entri pasal aliens..tgk la malam kang ek..ada yang x sabar ke nak tahu aliens tu sapa?? haaaa..tunggu ya~




suka tengok fesyen perempuan giler ni.wakaka


nota Alinac-perlu ke nak msg cust pulak..sebab nak "berkenalan"..berani ajak p minum plak..haish! lemah lutut den ni ha T____T..

21 ulasan:

Salmia berkata...

hahaha.. smpai dah kenal adik beradik tu..

td mia p pjbt pos gak tp yg dekat sini je.. :P

d_tieah berkata...

Sape tu yg shopping guna mask?

fina. berkata...

link yong bagi tu tak betoi. nak jugak fina tau ape jd before ni smpai dorang psst2 tu. ee, tak sukanya orang mcmtu.

PIDUT ASiS berkata...

hahaha..kalau kat Jepun,siap la orang tu..kuasa customer sgt besar..pernah pidut beli kasut,dorang tlg bukakkan kasut n tlg pakaikan..n dorang melutut time pakaikan kasut tu..n even rakan sekerja,kalau salah sebut sumting yg gurl rasa tu sexual harassment,bole kena thn polis...

Post Terhangat...

Kamu Boleh Mandi Arak..

PIDUT ASiS berkata...

erk..baca sini punya link tak bole bk pon...

aleen aiden berkata...

ha3,sape perempuan "giler" 2? ;P

Nsyzwni berkata...

adakah alien org yang akk tak suke ?? :P

kak ina kl berkata...

fesyen baru ni..macam org korea pakai..

ardinihumaira berkata...

wahh.. shopping :D

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

ada org minat kat yong kot

suzie rahman berkata...

hihi smart style drees up nya

alinac lover berkata...

@Salmiakt pekan xpe kot oke ja situ~

alinac lover berkata...

@d_tieahngeee.yong ler

alinac lover berkata...

@fina.da btolkan da..hehe..
tu la..nyampah la jd gitu

alinac lover berkata...

@PIDUT ASiStu la.napa la sni bukan jepun..wakaka

alinac lover berkata...

@aleen aidenyong la..hahhaha

alinac lover berkata...

@Nsyzwniya btoi2~

alinac lover berkata...

@kak ina klhaha.yeke kak?

alinac lover berkata...

@ardinihumairabeli brg dapur je

alinac lover berkata...

@Nur Hawa Mohd Zinhaha..xmo2

alinac lover berkata...

@suzie rahmansmart ke gitu..haha..tq

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...